کد خبر : 143422
تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 شهریور 1398 - 14:04
-

احتمال انصراف حفاری از لیگ آقایان و بانوان

احتمال انصراف حفاری از لیگ آقایان و بانوان

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران، سیاست‌ها و ابلاغیه جدید وزارت نفت در قبال تیم‌داری حرفه‌ای در ورزش، کناره‌گیری تیم فوتسال امید ملی‌حفاری از لیگ برتر را در برداشت. وزیر نفت در ابلاغیه‌ای جدید به بخش‌های مختلف وزارت نفت، تقریبا ورزش را از بدنه این وزارت‌خانه حذف کرده است. او در این ابلاغیه اعلام کرده

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران، سیاست‌ها و ابلاغیه جدید وزارت نفت در قبال تیم‌داری حرفه‌ای در ورزش، کناره‌گیری تیم فوتسال امید ملی‌حفاری از لیگ برتر را در برداشت.

وزیر نفت در ابلاغیه‌ای جدید به بخش‌های مختلف وزارت نفت، تقریبا ورزش را از بدنه این وزارت‌خانه حذف کرده است. او در این ابلاغیه اعلام کرده که مالکیت، مدیریت و کمک مالی به باشگاه‌های حرفه‌ای توسط شرکت‌های تابعه صنعت نفت به صورت مستقیم و غیرمستقیم ممنوع است. این ابلاغیه وزیر نفت به بخش‌های مختلف وزارت نفت تنها محدود به ورزش حرفه‌ای نمی‌شود. در این ابلاغیه برای کاهش هزینه‌ها محدودیت‌های فراوانی برای ورزش‌های قهرمانی هم در نظر گرفته شده است.

طی این ابلاغیه شرکت ملی‌حفاری نیز به دلیل مشکلات وزارت نفت در قبال تیم‌داری شرکت‌های وابسته به این وزارت‌خانه و به منظور اجرای سیاست‌های اعلامی مبنی بر صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌ها در ورزش قهرمانی این وزارتخانه، از حضور در لیگ برتر فوتسال در رده سنی امید انصراف داد. اتفاقی که باتوجه به این‌که فوتسال حفاری در هر دو بخش آقایان و بانوان در کشور آوازه بسیار خوبی دارد و یک برند است، اصلا برای خوزستان خوشایند نیست.

باشگاه ملی‌‌حفاری در صورتی می‌توانست در این رقابت‌ها شرکت کند که بیش از ۵۰ درصد ترکیب تیم از بازیکنان فرزندان کارکنان این شرکت تشکیل می‌شد که در این میان تنها یک بازیکن از چنین شرایطی برخورددار بود.

این تصمیم وزارت نفت در حالی اتخاذ شده است که خوزستان با تولید بیش از ۸۳ درصد نفت کشور، اصلی‌ترین منبع تولید نفت ایران محسوب می‌شود و نقشی بی‌بدیل و اساسی در حرکت چرخ اقتصاد این مرز و بوم دارد.

به نظر می‌رسد وزارت نفت در پی این تصمیم حتی وظیفه اجتماعی این وزارت‌خانه را هم فراموش کرده است؛ اما می توان دوباره یادآور شد که از جمله وظایف اجتماعی وزارت نفت، خدمات رسانی به مناطق نفتی در قالب پروژه‌ها و برنامه های ورزشی، عمرانی، بهداشتی، زیستی و…  است.

این تصمیم نگران‌کننده، باشگاه‌های مناطق نفت خیز جنوب، ملی حفاری، پتروشیمی ها و پالایش نفت را که خدمات بسیاری به ورزش استان داشته‌اند، دچار مشکل جدی می‌کند و اجرایی شدن آن مطمئنا ورزش خوزستان را که از دیرباز یکی از قطب‌های ورزش ایران بوده است، از مسیر حرکت خود خارج خواهد کرد.

سوال این است که با چنین ابلاغیه‌هایی و تعطیل شدن ورزش، چگونه می‌توان انگیزه، شور و نشاط را بین جوانان و مردم یک جامعه که امروز ورزش یک فعالیت انگیزشی بسیار مهمی برای آن‌ها محسوب می‌شود، ایجاد کرد؟

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

ناشناس چهارشنبه , ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۵

وفعا تاسف باراست
واقعااااااا

ناشناس شنبه , ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ - ۱:۵۱

اونهاییکه بار خودشونو با درست کردن و راه انداختن این تیمها بسته بودن و رای هاشونو جمع کرده بودن دیگه براشون مهم نیست اونهایی هم که الان مسوولن فکر پورسانت و حق حساب خودشون از قراردادها و باندبازیهای سیاسی هستن هرچند وقت یه بار تهدید میکنن