کد خبر : 186782
تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 آذر 1399 - 8:14
-

مرتضایی:ایمان سبز یک تیم ناشناخته است/هیچ تیم ضعیفی نداریم/شرایط فرش‌آرای مشهد مبهم است

مرتضایی:ایمان سبز یک تیم ناشناخته است/هیچ تیم ضعیفی نداریم/شرایط فرش‌آرای مشهد مبهم است

سرمربی فرش‌آرای مشهد گفت: تاکنون مسابقه تدارکاتی خوبی نداشته‌ایم و بازیکنان در شرایط مسابقه قرار نگرفته‌اند، به همین خاطر وضعیت مبهمی داریم.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران،مجید مرتضایی در خصوص دیدار نخست تیمش مقابل ایمان سبز شیراز در لیگ برتر فوتسال کشور اظهار کرد: ایمان سبز یک تیم ناشناخته است، البته از مربی و برخی از بازیکنان این تیم شناخت داریم، اما تغییرات گسترده‌ای در این تیم ایجاد شده‌است. با این حال بازیکنان توانمندی داریم و امیدوارم پیروز بازی باشیم.

وی افزود: به هیچ وجه خود را از پیش برنده نمی‌دانیم. در لیگ برتر به ویژه در ابتدای فصل که تمام تیم‌ها انگیزه بالایی دارند، هیچ تیم ضعیفی نداریم. شاید پس از ثبت چند شکست برخی از تیم‌ها احساس ضعف کنند و بازی را از دست بدهند، اما در ابتدای فصل اینگونه نیست و تمام تیم‌ها برای پیروزی تلاش می‌کنند. ما با این ذهنیت که مقابل یک تیم قوی قرار خواهیم گرفت بازی می‌کنیم و توجهی به بازیکنان لیگ یکی این تیم نداریم.

سرمربی فرش‌آرای مشهد با اشاره به شرایط تیمش خاطرنشان کرد: شنبه هفته جاری تمام بازیکنان و اعضاء تیم تست کرونا دادند که خداراشکر هیچ مورد مثبتی نداشتیم. در سه ماه گذشته برخی از بازیکنان به کرونا مبتلا شدند، اما در حال حاضر تمام بازیکنان در شرایط خوبی قرار دارند. پس از انجام نخستین بازی، ۱۰ روز دیگر باید مجددا تست کرونا دهیم و نتایج آن را به فدراسیون ارسال کنیم.

مرتضایی ادامه داد: در دومین بازی در مشهد از تیم ملی حفاری پذیرایی خواهیم کرد، اما برنامه آن بازی هنوز اعلام نشده‌است. با توجه به اتمام مسابقات در ۱۰ اسفند، فکر می‌کنم هر پنج روز یک مسابقه داشته باشیم و فشردگی مسابقات قطعا روی تیم‌هایی که بازیکن کمتری دارند، تاثیر خواهد گذاشت. در نیم فصل نخست چهار میزبانی داریم و فقط برای بازی با سن‌ایچ و مس سونگون از مشهد خارج خواهیم شد.

وی در خصوص ارزیابی‌اش از بازیکنان فرش‌آرا با توجه به عدم برگزاری بازی دوستانه در پیش فصل گفت: در پیش فصل بازی دوستانه نداشتیم و فقط در مشهد چند بار با چیپس کامل بازی کردیم. با توجه به این که تا کنون مسابقه تدارکاتی خوبی نداشته‌ایم و بازیکنان در شرایط مسابقه قرار نگرفته‌اند، شرایط در بازی‌های ابتدایی برای ما مبهم است. هنوز بازیکنان محک خوبی نخورده‌اند، اما تمام بازیکنان تیم باتجربه هستند و سالیان سال در لیگ برتر بازی کرده‌اند. امید داریم از تجربه خود استفاده کرده و در بازی‌های ابتدایی نتایج خوبی کسب کنیم.

سرمربی فرش‌آرای مشهد تصریح کرد: تیم‌هایی که در مرکز کشور قرار دارند با طی مسافتی یک ساعته بازی دوستانه برگزار می‌کردند و خطر ابتلاء به بیماری کرونا در آن تیم‌ها کمتر است. سفرهای طولانی با قطار و هواپیما و اقامت در هتل احتمال ابتلاء به کرونا در بازیکنان ما را افزایش می‌داد. از همین رو از مسافرت به سایر شهرها صرف نظر کردیم. قطعا این مسأله تاثیرگذار خواهد بود. امیدوارم بازیکنان از این چالش سربلند خارج شوند.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.