کد خبر : 240460
تاریخ انتشار : شنبه 27 اسفند 1401 - 12:35
-

کاپیتان و مربی سابق تیم ملی در کلاس مربیگری!

کاپیتان و مربی سابق تیم ملی در کلاس مربیگری!

دوره مربیگری پیشرفته فوتسال از ۲۱ تا ۲۶ اسفندماه با حضور ۱۹ نفر از بازیکنان و مربیان قمی به همت کمیته آموزش هیئت فوتبال استان قم برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال دوره مربیگری پیشرفته فوتسال از ۲۱ تا ۲۶ اسفندماه با حضور ۱۹ نفر از بازیکنان و مربیان قمی به همت کمیته آموزش هیئت فوتبال استان قم برگزار شد.

این دوره با حضور بازیکنان تیم ملی، بازیکنان لیگ برتر و مربیان شاغل در تیم‌های فوتسال در سراسر کشور برگزار شد که از جمله آن‌ها می‌توان به علی اصغر حسن زاده کاپیتان سابق تیم ملی فوتسال ایران، سعید تقی زاده بازیکن تیم ملی، هاشم فرج زاده کاپیتان آنا صنعت قم، سعید قاسمی سرمربی سابق آنا صنعت قم و… اشاره کرد.

گفتنی است این دوره با تدریس علی اکبر امینی و رضا کردی از مدرسان رسمی فوتسال آسیا برگزار شد.

 

آیین پایانی این دوره نیز شب گذشته با حضور قدرت الله باقری رئیس هیئت فوتسال قم در دانشگاه شهاب دانش برگزار شد. در این مراسم باقری با انتقاد از عدم توجه کافی مسئولان ورزشی استان به رشته فوتسال عنوان کرد: این دوره نباید در یک دانشگاه برگزار شود بلکه با توجه به حضور بازیکنان ملی پوش قمی به خصوص بهترین بازیکن ۴ دوره آسیا باید در اداره کل ورزش و جوانان قم برگزار می‌شد.

حسین شمس، سرمربی سابق تیم ملی ایران و از مدرسان رسمی کنفدراسیون فوتسال آسیا نیز بر لزوم توسعه توجه بیشتر و همگانی تر به رشته فوتسال در قم تاکید کرد و افزود: قم پایتخت فوتسال ایران است و کمتر استانی زیرساخت‌های نیروی انسانی همچون قم را در اختیار دارد.

 

رضا کردی یکی از مدرسان این دوره نیز با ذکر این مطلب که این کلاس از بهترین کلاس‌های مربیگری در سطح آسیا بود گفت: قطعا وقتی دوره‌ای با حضور چنین ظرفیت‌های ارزشمند نیروی انسانی چون بهترین بازیکن ۴ دوره آسیا و ملی پوشان و فوتسالیست های برتر کشور برگزار می‌شود کمتر بدیل و نظیری بر آن در آسیا را می‌توان برای آن یافت.

وی با ذکر این مطلب کمیته فوتسال در ماه‌های اخیر جهشی فوق‌العاده داشته است، اظهار کرد: قم دارای سرمایه‌های فوق‌العاده نیروی انسانی است که می‌تواند همه ایران و حتی کشورهای دیگر جهان را نیز از خود متاثر کند پس حتما باید با ارایه آموزش‌های نوین، این ظرفیت‌های بزرگ را تقویت کرد و به فوتسال ایران و جهان ارایه کرد.

 

علی اکبر امینی مدرس این دوره نیز بیان کرد: این دوره یکی از بهترین دوره‌های مربیگری فوتسال در حال حاضر در کل آسیا است زیرا وزن این کلاس از نظر تخصص بازیکنان و قدرت پردازش اطلاعات، به روز کردن و همچنین سطح فعالیت عملی در کلاس به حدی بالا است که آموزش‌ها با بالاترین سطح از بازتابش عملی از سوی فراگیران دوره به اساتید ارایه می‌شود.

وی گفت: یکی از مهم‌ترین نکاتی که در این دوره وجود داشت صفا، صمیمیت و همدلی بود که بین مربیان حاضر در این دوره به چشم می‌خورد که همه آن‌ها در کلاس برای پیشرفت، به یکدیگر کمک می‌کردند.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که فوتسال قم با ادامه همین روند آموزش‌ها و فعالیت‌های پیگیر و اجرای صحیح چرخه علمی فوتسال بتواند پیشگامی خود را در عرصه‌های مختلف علمی، عملی و بازیکن سازی و مربی پروری در سطح کشور ادامه دهد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.