کد خبر : 241541
تاریخ انتشار : چهارشنبه 30 فروردین 1402 - 11:18
-

 صد در صد در ذهنم رویای جام جهانی می‌گذرد

مومنی: باید در بازی‌های مهم برزیل ، تنه بازیکنان به تنه بزرگان بخورد / جوان‌های بسیار خوبی داریم

مومنی: باید در بازی‌های مهم  برزیل ، تنه بازیکنان به تنه بزرگان بخورد / جوان‌های بسیار خوبی داریم

سنگربان تیم ملی فوتسال در خصوص بازی شب گذشته مقابل ازبکستان یه صحبت پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ، سنگربان تیم ملی فوتسال در خصوص بازی شب گذشته مقابل ازبکستان یه صحبت پرداخت.

سعید مومنی در خصوص بازی مقابل ازبکستان گفت: در بازی اول مینیسکم اندکی مشکل پیدا کرده  بود و حضور نداشتم. دست پزشکان درد نکند که من را به این بازی رساندند. 

عدم دریافت گل؟ لطف بچه‌ها بود. ما یک خانواده هستیم و برای سربلندی ایران تلاش می‌کنیم.

تغییر نتیجه از ۵-۱ به ۸-۱؟ ما در بازی اول هم خوب کار کردیم اما توپ‌های‌مان گل نشد. در این بازی اما همدل بودیم و تمرکزمان بیشتر بود که باعث شد با این نتیجه پیروز شویم.

وی افزود: جو اردو بسیار خوب است. جوان‌های بسیار خوبی داریم. حسین طیبی یک رهبر بسیار خوب است که بازیکنان را کنار هم جمع و با همه صحبت می‌‌کند. این مساله هم به اتمسفر تیم کمک می‌کند. خدا را شکر همه بازیکنان بچه‌های بااخلاقی هستند و همه چیز خوب است.

مومنی درباره آینده تیم فعلی گفت: رفته رفته با بازی‌های تدارکاتی بهتر، کیفیت‌مان هم افزایش پیدا می‌کند. ازبکستان حریف بزرگی نیست و به فکر بازی‌های مهم مقابل برزیل هستیم تا تنه بازیکنان به تنه بزرگان بخورد.

 حضور در جام جهانی؟ صد در صد در ذهنم رویای جام جهانی می‌گذرد. امیدواریم در جام ملت‌ها قهرمان شویم و انتقام دوره قبل را بگیریم. سپس در جام جهانی هم بدرخشیم و اتفاقاتی خوب رقم بزنیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.