آغاز فرآیند انتخاب اعضاء مجمع عمومی سازمان لیگ فوتسال با دعوت از ۹ رئیس هیات استانی
رؤسای ۹ هیات استانی برای شرکت در نشست انتخاب اعضای مجمع عمومی سازمان لیگ کشور دعوت شدند.
به گزارش پایگاه خبری فوتسال ، احسان کامیانی، با عنایت به آغاز فرآیند انتخاب اعضاء مجمع عمومی سازمان لیگ فوتسال کشور، مطابق بند ۶ ماده ۱۱ اساسنامه با ارسال دعوتنامهای خطاب به ۹ تن از روسای هیاتهای استانی از آنها دعوت به عمل آورد.
کامیانی دبیر سازمان لیگ فوتسال در این دعوتنامه از روسای هیاتهای استانی آذربایجان شرقی، اصفهان، مرکزی، هرمزگان، خراسان رضوی، کرمان، تهران، قزوین و قم دعوت کرده است تا در ساعت ۱۱ صبح روز دوشنبه مورخ ۲۲ مردادماه ۱۴۰۳ در محل سالن جلسات مرکز ملی فوتبال حضور به هم رسانند.
لازم به ذکر است بر اساس اساسنامه فوق الذکر، چهار نفر از روسای هیئتهای فوتبال استانهایی که در لیگ برتر فوتسال کشور دارای تیم هستند، میبایست توسط روسای هیئتهای فوتبال مربوطه جهت عضویت در مجمع عمومی سازمان لیگ فوتسال انتخاب شوند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰