کد خبر : 270901
تاریخ انتشار : جمعه 12 مرداد 1403 - 19:08
-

گیتی پسند با برد اقتصادی در صدر تنها شد/ ادامه نتایج عجیب گهر زمین/ بندری ها بدون زمین سر مدعی شدند/دوئل قمی ها برنده نداشت

گیتی پسند با برد اقتصادی در صدر تنها شد/ ادامه نتایج عجیب گهر زمین/ بندری ها بدون زمین سر مدعی شدند/دوئل قمی ها برنده نداشت

پرونده هفته چهارم لیگ برتر فوتسال بسته شد.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ، هفته چهارم لیگ برتر فوتسال عصر امروز با برگزاری ۴ دیدار به پایان رسید که طی آن گیتی پسند اصفهان با پیروزی نزدیک و اقتصادی مقابل فولاد هرمزگان در صدر جدول تنها شد. 

گهر زمین سیرجان نیز در ادامه نتایج عجیب و غریب خود این بار در خانه ایرانکو اراک و با درخشش دروازه‌بان حریف بازی را به میزبان خود واگذار کرد. در این بازی بازیکنان گهر زمین موقعیت‌های متعدد گلزنی را از دست دادند.

دیدار تیم‌های سن ایچ ساوه و هیئت فوتبال قم نیز که به نوعی دوئل قمی‌های لیگ برتر فوتسال بود با تساوی یک بر یک به پایان رسید .

پالایش بندرعباس نیز در روزی که خبری از سالن پر از جمعیت فجر بندرعباس و همچنین سر بودن زمین نبود موفق شد همتای اصفهانی خود را با شکست از پیش رو بردارد تا پالایش نفت اصفهان همچنان تنها تیم بدون امتیاز لیگ برتر باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.