کد خبر : 276550
تاریخ انتشار : پنجشنبه 3 آبان 1403 - 22:37
-

لاله‌های نارنجی پس از ۴۷۰ روز به صدر بازگشتند

لاله‌های نارنجی پس از ۴۷۰ روز به صدر بازگشتند

تیم مس سونگون ورزقان با پیروزی در مسابقه بزرگ هفته مقابل فولاد هرمزگان و شکست غافلگیر کننده گیتی پسند اصفهان در تهران، پس از ماه‌ها تک صدرنشین لیگ برتر شد.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ، پیروزی خانگی در مصاف با فولاد هرمزگان، لاله‌های نارنجی را پس از حدود ۴۷۰ روز تنها صاحب جدول لیگ برتر فوتسال ایران کرد و شاگردان بی‌غم از حالا به بعد دست بالا را در رقابت‌ با دشمن دیرینه و سنتی خود یعنی گیتی پسند اصفهان خواهند داشت.

تیم مس سونگون ساعتی پیش با درخشش بهروز عظیمی فوق ستاره جوانش با نتیجه سه بر دو برابر فولاد هرمزگان به پیروزی دست یافت و کیلومترها آن‌سوتر در پایتخت ایران، تیم اصفهانی در کمال ناباوری از سفیرگفتمان شکست خورد تا اولین ناکامی فصل را در هفته نهم تجربه کند.

تیم مس سونگون ورزقان که تنها تیم بدون شکست لیگ برتر به شمار می‌رود با این پیروزی خانگی ۲۳ امتیازی شد و با هفت برد و دو تساوی، آماری خیره کننده را تا به اینجای فصل از خود برجای گذاشته است. شاگردان بی‌غم در هفته آینده در نبردی دشوار و حساس مهمان گهر زمین سیرجان خواهند بود و باید دید سلطنت پرافتخارترین تیم ایران تا چه برهه‌ای ادامه پیدا می‌کند.

آخرین باری که مس سونگون ورزقان به عنوان تک صدرنشین در لیگ برتر چشم‌نوازی می‌کرد، به فصل ۱۴۰۱ بازمی‌گردد که آن‌ها برای پنجمین بار قهرمان معتبرترین لیگ باشگاهی آسیا شناخته شدند.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.