کد خبر : 286861
تاریخ انتشار : دوشنبه 20 اسفند 1403 - 22:36
-

فریده شجاعی: نزدیک جام ملت‌های آسیا سرمربی تیم‌ملی را عوض نمی‌کنیم

فریده شجاعی: نزدیک جام ملت‌های آسیا سرمربی تیم‌ملی را عوض نمی‌کنیم

نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: چیزی به جام ملت‌های آسیا نمانده و با تقویت نیروهایی که کنار خانم سلیمانی گذاشته‌ایم تغییرات را ایجاد کرده‌ایم.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، فریده شجاعی در حاشیه مراسم روز جهانی فوتبال زنان گفت: این برنامه همه ساله برگزار می‌شود و فیفا می‌خواهد فدراسیون‌ها حضوری فعال داشته باشند تا برای ترویج صلح، توسعه و استعدادپروری فوتبال زنان ترغیب شوند. 

 

او ادامه داد: ما در تمام رده‌های سنی در مسابقات داخلی و برون مرزی حضوری فعال داریم. حساس‌ترین تیم ما الان فوتسال است که جام ملت‌ها را دارد و امیدوارم باز هم قهرمان شویم.

 

شجاعی در مورد تغییر کادر فنی فوتبال زنان گفت: جلسه کمیته فنی را داشتیم و در تیم‌هایی که نتیجه نمی‌گیرند اگر نیاز  به تغییرات باشد، ایجاد می‌شود. 

 

او در پاسخ به این سوال که آیا سرمربی تیم ملی فوتسال زنان تغییر می‌کند، بیان کرد: در این مقطع تیم را تقویت کرده‌ایم و تیم به نوعی تمریناتش را انجام می‌دهد. از فروردین ماه هم به تورنمنت چهارجانبه تایلند اعزام می‌شود. چیزی به جام ملت‌های آسیا نمانده و با تقویت نیروهایی که کنار خانم سلیمانی گذاشته‌ایم تغییرات را ایجاد کرده‌ایم. 

 

او در واکنش به تبعیض موجود بین فوتبال زنان و مردان و انتقاد زنان فوتبالیست به این موضوع گفت: فکر می‌کردم برای زنان کوتاهی می‌کنند اما هم حمایت وزارت ورزش را داریم و هم نگاه مثبت رئیس فدراسیون. از طرفی رویکرد جهانی هم عدالت جنسیتی است که امیدوارم به برابری جنسیتی منجر شود. مردان هم مشکل دارند و فقط زنان نیستند. همین مساله تحویل گرفتن لباس زنان، برای تیم نوجوانان و جوانان مردان هم بود. این قانون بود و سعی می‌کنیم برداشته شود تا مشکلی پیش نیاید. البته اینگونه من را توجیه کردند که این لباس‌ها شسته می‌شوند و دوباره در اختیارشان می‌گذارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.