لک: بودجه امسال ما هم محدود است/ دنبال رتبه ششم هفتم هستیم/ تغییر شروع لیگ برنامه ریزی ها را به هم ریخت

سرمربی شهرداری ساوه از شرایط تیمش گفت.
رضا لک سرمربی تیم شهرداری ساوه در گفتگو با پایگاه خبری فوتسال در مورد شرایط این تیم در نقل و انتقالات گفت: تیم نسبت به سال گذشته بهتر شده ولی ما کماکان جزو تیمهایی هستیم که بودجه مان نسبت به خیلی تیم ها کمتر است و کار سختی داریم اما تلاش می کنیم بهترین نتیجه را بگیریم.
وی افزود: ما با بازیکنان های مدنظرمان حرف زدیم و مذاکره هم کردیم اما هنوز به خاطر بودجه باشگاه رسمی نکردیم و از فردا جلسات با بازیکن های مدنظر شروع می شود و امیدواریم بهترین اتفاق ها بیافتد.
سرمربی شهرداری ساوه در مورد هدفگذاری باشگاه گفت: ما به دنبال این هستیم که با توجه به بضاعتی که داریم و طبق هدفگذاری که در نظر گرفتیم نسبت به پارسال نتیجه بهتری بگیریم و جزو شش هفت تیم بالای جدول باشیم.
وی در مورد زمان شروع تمرینات خاطرنشان کرد: تمرینات از بیستم اردیبهشت ماه شروع خواهد شد و ما امروز و فردا برای بازیکنان ساوه تست انتخابی داریم و از شنبه رسما باهمه نفرات استارت می زنیم.
لک در مورد برگزاری لیگ از ابتدای تیرماه تاکید کرد: از این جهت که قبلا این تاریخ اعلامنشده بود مخالف بودیم چون قبلا زمان شروع را ۳۰تیر اعلام کرده بودند و ما هم برنامه ریزی مان برای این تاریخ بود ولی باتوجه به بحث حضور تیم ملی در کافا و شرایط اردویی که تیم ملی دارد و بازی که دارد من خودم اعتقاد دارم فاصله پایان فصل قبل لیگ با شروع لیگ امسال هرچقدر کمتر باشد بهتر اسن و به نفع فوتسال و فوتسالیست هاست که بخصوص یکدفعه ۴ماه فوتسال نخواید.
وی افزود:می توانستند سال قبل برای زمان شروع لیگ برنامه ریزی کنند و می گفتند تا برنامه داشته باشیم ولی خب هدف گذاری که شده بین کمیته فوتسال و سازمان لیگ ما طبق هدفگذاری پیش می رویم و سعی می کنیم از آماده سازی عقب نیفتیم.
برچسب ها :رضا لک ، شهرداری ساوه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰