کد خبر : 289753
تاریخ انتشار : شنبه 27 اردیبهشت 1404 - 9:21
-

محمدی:گیتی پسند این فصل قوی تر از فصل های گذشته است/ در اتفاقات جام جهانی من یک درصد مقصر بودم/از همه کسانی که در نظرسنجی پایگاه خبری فوتسال به من رای دادند تشکر می کنم

محمدی:گیتی پسند این فصل قوی تر از فصل های گذشته است/ در اتفاقات جام جهانی من یک درصد مقصر بودم/از همه کسانی که در نظرسنجی پایگاه خبری فوتسال به من رای دادند تشکر می کنم

بهترین دروازه بان فوتسال ایران در سال ۱۴۰۳ در مورد این انتخاب با پایگاه خبری فوتسال گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، باقر(مسعود) محمدی دروازه بان تیم گیتی پسند اصفهان در گفتگو با FUT5AL در مورد تمدید قراردادش با تیم گیتی پسند اصفهان گفت: هرکس دیگری هم جای من بود با گیتی پسند تمدید می‌کرد. بازی در این تیم اولویت من بود بخاطر همین با کمال احترام به باشگاه هایی که به من پیشنهاد دادند و خیلی از آنها تشکر می کنم گیتی پسند را دوست داشتم. چون در این دو فصل که اینجا بودم هم راحت بودم هم اینکه با کادرفنی و با خواسته های کادرفنی راحت کنار آمدم. گیتی پسند یک باشگاه حرفه ای است که همه چیز باشگاه روی اصول و حساب کتاب است.
وی در مورد اینکه این تیم این فصل هم برای قهرمانی می آید یا نه اذعان داشت: گیتی پسند همیشه تیمش را برای قهرمانی می بندد و این فصل هم با همین هدف وارد میدان می شویم. فصل قبل در بعضی پست ها ضعف داشتیم اما الان دو بازیکن واقعا توانمند یعنی علی اکرمی و مهدی اسدشیر به تیم اضافه شدند که قطعا آن ضعف ها را پوشش می دهند. با آمدن و رسیدن مهدی دهقان نژاد که فصل پیش متاسفانه قبل از شروع لیگ مصدوم شدنقاط ضعف پوشش داده شده و این فصل به نظرم گیتی پسند قطعا قوی‌تر از فصل های گذشته است و انشالله برای تکرار قهرمانی به میدان می رویم.

محمدی افزود: شک نکنید امسال هم ما قهرمانیم. اگه قرار بود تیم گیتی پسند قهرمان نشود مسعود محمدی هیچ وقت با گیتی پسند تمدید نمی کرد و ما تمام تلاش مان را می کنیم که زیر نظر کادرفنی و کادرمدیریتی قوی باشگاه بتوانیم دوباره قهرمانی را تکرار کنیم.

دروازه بان سابق تیم ملی که پس از جام جهانی دعوت نشده در این خصوص گفت: در مورد تیم ملی این را بگویم که من با تیم ملی ایران بهترین گلر آسیا شدم .درمورد دعوت شدن یا نشدن من، صلاحدید کادرفنی این بوده که یک روزی مسعود محمدی را دعوت کنند و یک یه روزی هم دعوت نمی کنند و نمی شود از این بابت خرده ای گرفت. عملکرد من هم مشخص است و همه دارند عملکرد من را می‌بینند. من بازیکن هستم و کامپیوتر نیستم و یک جاهایی قرار نیست که همیشه صد باشیم. زمان هایی هست که از لحاظ روحی روانی افت میکنی و این بالا و پایین بودن است که روند را قشنگ و زیبا می کند.قرار نیست که همیشه همه ۱۰۰ باشند. یک جاهایی ۸۰ یا ۹۰ می شوند.

محمدی ادامه داد: بازی کردن در تیم ملی برای هر بازیکنی افتخار است و هرکس تو هر رشته ای فعالیت می کند دوست دارد در تیم ملی کشورش بازی کند. من هم قطعا دوست دارم در تیم ملی بازی کنم اما به صلاحدید کادر فنی احترام می گذارم.

دروازه بان گیتی پسند با اشاره به اتفاقات جام جهانی فوتسال گفت: در مورد جام جهانی یکسری مشکلات و معضلات و اتفاقات قبل از جام جهانی بود یعنی عملکرد من در جام جهانی بخاطر اتفاقات قبل از این رقابت ها بود. یکسری هایش هم اصلا دست من نبوده و من هم زیاد ورود نمی کنم . فقط همین را می توانم بگویم که خیلی از اتفاقات که درون جام جهانی افتاد اصلا دست من نبوده و اصلا شاید یک درصد مقصر باشم. من آدمی هستم که همیشه واقعیت ها را می گویم. من کاری از دستم برنمی‌آمد و الان هم اگر دعوت شدم باتمام وجود بازی می کنم و اگه هم دعوت نشدم برای تیم ملی دعا خواهم کرد.

محمدی که در نظر سنجی پایگاه خبری فوتسال عنوان بهترین دروازه بان سال ۱۴۰۳ ایران را از آن خود کرد در مورد این انتخاب گفت:در مورد بهترین شدن اول جادارد از کسانی که به من رای دادند تشکر کنم. نظر شخصی من این است که چهارده تا تیم در لیگ برتر داریم و ۲۸ گلر بسیار خوب داریم که واقعا همه شان بهترین هستند. سطح گلری ایران بالاست بعضی مواقع دیده نمی شود و خیلی ها انتقادهای الکی و بیهوده و نابجا از دروازه بان های ایران انجام می دهند. سطح گلرهای ایران تو لیگ ما قطعا خیلی بالاتر از گلرهای لیگ های خیلی معتبر دنیاست و من به شخصه با فیلم و مدرک و سندیات این را ثابت می کنم.بهترین بودن حق تک تک دروازه بان های لیگ است و من فقط یک نماینده ام از همه این گلرها. در پایان جا دارد تشکر کنم از مربی های عزیزم در گیتی پسند ،آقای کشاورز و بقیه کادرش علی الخصوص امید ابراری نیا بعنوان مربی تخصصی خودم و همچنین از مدیریت و کارکنان باشگاه محترم گیتی پسند و تماشاچیان عزیزی که سنگ تمام گذاشتند و درپایان تشکر کنم از پایگاه خبری فوتسال بابت زحمات و پوشش فوتسال.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

افشاری شنبه , ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۴

دهنت رو ببند، مس قهرمانه، بدبخت تو که عرضه نداری، تو که تا شیش تا گل از تیم بزرگ مس خوردی گریت در اومد پس غلط اضافه میکنی زر میزنی

پاکزاد شنبه , ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳

آخر کار شمارانیز با گیتی پسند خواهیم دید،هم پست شما که اصفهانی هم بود وده ،دوازده سال هم تو گیتی پسند زحمت کشید ،دیدیم چگونه باهاش رفتار کردند ،لذا زیاد سنگ گیتی پسند را به سینه نزن ،ضمنا شما هم بسیار افت کرده ای و یواش یواش یواش باید خداحافظی کنی ،تعجب میکنم چطور گیتی پسند با شما تمدید کرده است ولی شک نکن سال دیگه یکی بهتر از تو پیدا خواهند کرد ،پس حواست به مصاحبه هات باشه