کد خبر : 296894
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1404 - 12:37
-

مدافع عنوان قهرمانی به دنبال بازیکن برای تمرین!

مدافع عنوان قهرمانی به دنبال بازیکن برای تمرین!

حضور چهار ملی‌پوش در بازی‌های مقدماتی آسیایی، سه بازیکن در تیم ملی جوانان و هشت بازیکن دیگر در لیگ برتر امیدها، دست‌ کشاورز را خالی گذاشت و منجر به تعطیلی تمرینات گیتی پسند شد.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، تیم گیتی پسند اصفهان پیش از دیدار حساس و بزرگ مقابل مس سونگون ورزقان، با چالش بزرگی رو به رو شده و ممکن است برای تیم محمد کشاورز سنگین تمام شود. در شرایطی که مدافع عنوان قهرمانی باید خود را آماده جدال بعدی و خارج از خانه برابر صدرنشین لیگ کند، تمریناتش به دلیل کمبود بازیکن تعطیل شده است و در وضعیت عجیبی به سر می‌برد.

چهار ستاره تیم گیتی پسند، برای بازی‌های مقدماتی آسیایی، هم اکنون در اختیار تیم ملی هستند و سه ملی‌پوش جوان این تیم به همراه تیم ملی زیر ۱۷ سال در اردوی روسیه حضور داشته‌اند که طی دو روز آینده به تمرینات گیتی پسند اضافه می‌شوند. همچنین، هشت بازیکن زیر ۲۳ سال در تیم امیدها بازی می‌کنند تا تنها پنج بازیکن برای محمد کشاورز باقی مانده باشد.

طبق تغییری که در تاریخ بازی گیتی پسند و مس سونگون رخ داده است، آنها پس از پایان دیدارهای تیم ملی و لیگ برتر امید، در خوشبینانه‌ترین حالت تنها سه روز فرصت دارند تا با تمامی نفرات برای بازی رفت ال کلاسیکو آماده شوند که این زمان برای چنین دیداری و با توجه حجم خستگی بازیکنان، کار محمد کشاورز را سخت و دشوار خواهد کرد.

لازم به ذکر است تیم گیتی پسند اصفهان در هفته دهم لیگ برتر مهمان تیم مس سونگون ورزقان است که این دیدار در تاریخ هشت مهر ماه و از ساعت ۱۷ پیگیری می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.