جابری: مزد زحماتمان را مقابل گیتیپسند گرفتیم/ حواشی پایان بازی زیبنده نبود

مهرداد جابری، سرمربی پالایش نفت اصفهان، پس از پیروزی تیمش مقابل گیتیپسند با تمجید از تلاش بازیکنانش، تأکید کرد حواشی دقایق پایانی زیبنده این دیدار نبود و هدف اصلی تیمش ادامه مسیر امتیازگیری در مسابقات است.
به گزارش پایگاه خبری فوتسال، مهرداد جابری، سرمربی تیم فوتسال پالایش نفت اصفهان،پس از پیروزی تیمش مقابل گیتیپسند در شهرآورد نصفجهان، اظهار کرد:«باید از تکتک بازیکنانم تشکر کنم؛ واقعاً زحمت کشیدند و با تمام وجود جنگیدند. به اعتقاد من هر کسی زحمت بکشد، مزد زحماتش را میگیرد و خدا را شکر توانستیم سه امتیاز این بازی حساس را به دست بیاوریم.»
وی درباره حواشی دقایق پایانی مسابقه افزود:«در پایان بازی یکسری حواشی به وجود آمد که واقعاً نمیدانم از کجا نشأت گرفت. به نظر من این اتفاقات اصلاً زیبنده چنین بازی خوبی نبود. مسابقه تا دقایق پایانی در شرایط مطلوبی پیش رفت، اما اتفاقات آخر بازی جالب نبود.»
سرمربی پالایش نفت اصفهان در پاسخ به این پرسش که آیا تیمش با انگیزه خاص یا با هدف انتقام وارد این دیدار شده بود، گفت: «ما هر بازی را بهصورت جداگانه میبینیم و بازی به بازی جلو میرویم. هدف اصلی ما در هر مسابقه، کسب سه امتیاز است. پیش از این هم گفته بودم برنامهمان این است که بازی به بازی امتیاز جمع کنیم تا بتوانیم جایگاه مناسبی در جدول ردهبندی به دست بیاوریم.»
جابری در پایان خاطرنشان کرد: «تمام تمرکز ما روی ادامه مسابقات و جمعآوری امتیازات است و امیدوارم بتوانیم در ادامه فصل نیز همین روند خوب را حفظ کنیم.»
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰