کد خبر : 245761
تاریخ انتشار : دوشنبه 16 مرداد 1402 - 0:11
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای حمله تند مدیرعامل زندی‌بتن کلاردشت به رئیس کمیته فوتسال بسته هستند
-

حمله تند مدیرعامل زندی‌بتن کلاردشت به رئیس کمیته فوتسال

حمله تند مدیرعامل زندی‌بتن کلاردشت به رئیس کمیته فوتسال

صابر زندی به انتقاد شدید از احسان اصولی رئیس کمیته فوتسال در خصوص اتفاقات اخیر پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، صابر زندی مدیرعامل باشگاه زندی‌بتن کلاردشت در واکنش به اتفاقات اخیر در خصوص انتقال امتیاز این تیم به مقاومت البرز در یادداشتی به Fut5al به اصولی رییس کمیته فوتسال حمله کرده و آورده است :«توجه به عدم زیرساخت‌های کافی فوتسال شهرستان کلاردشت یکی از مهم‌ترین عامل برای عدم تیم‌ داری باشگاه ورزشی زندی‌بتن کلارشت است و هیأت مدیره باشگاه این تصمیم را گرفت.

همانگونه که مستحضر هستید زندی‌بتن کلاردشت از جمله تیم‌های ریشه‌دار این کشور است که با هفت سال حضور فعال در تمامی رده لیگ‌‌های فوتسال استان و کشور که کسب عناوینی چون قهرمانی سوپر لیگ استان، نائب قهرمانی لیگ دسته سوم کشور و همچنین قهرمانی در لیگ یک فوتسال کشور از افتخارات این تیم بوده است. 

با توجه به اتفاقات اخیر فروش و انتقال امتیاز به ستاره بوتیا همان‌طور که عرض کردم آقای عباسعلی محمدی به هیچیک از تعهدات مالی خود مبنی بر وصول چک‌ها اقدام ننموده است که بارها در تماس با مسولان سازمان لیگ این موضوع را متذکر شده‌ام اما سوال اینجاست که اگر مالکیت سهمیه در لیگ‌برتر فصل جدید متعلق به تیم زندی‌بتن است که طی نامه‌ای از سوی سازمان لیگ به این باشگاه مهلتی نسبت به تکمیل مدارک و واریز حق شرکت در مسابقات تعیین گردید چگونه سازمان لیگ از تیم ستاره بوتیا مبلغ ۱۵۰میلیون و یک‌ فقره چک ۲۰۰میلیونی بابت ضمانت پرداخت ورودی مسابقات دریافت نمود؟ 

طبق بند ۵ ماده ۶ آئین نامه برگزاری مسابقات لیگ‌برتر پس از دریافت مبلغ ورودی از سوی سازمان لیگ حقی بر کنار گذاشتن تیم آن هم پس از برگزاری هفته نخست لیگ‌برتر و  جایگزین کردن تیم مقاومت البرز با وجود اخذ مبلغ ورودی برای سازمان لیگ وجود ندارد و تخلف محسوب می‌شود و قطعا این موضوع را پیگیری خواهم کرد. 

اما در ادامه مهمترین اتفاقی که قابل بیان است حضور شخص آقای احسان اصولی در تصمیم‌گیری‌های سازمان لیگ‌ است، آقای اصولی و همکارانشان باید پاسخ دهند که که اگر به استناد بند ۸ ماده ۶ این باشگاه را از لیگ‌برتر کنار گذاشته‌اند، در آن صورت با توجه به عدم حضور بیش از ده‌ها تیم در مسابقات فوتسال کشور در یک بازی در طول مدیریت ده ماهه ایشان بایستی نتایج کلی لیگ‌ها و تکلیف تیم‌های صعود کننده و سقوط‌کننده در کلیه لیگ.ها تغییر یابد. 

اگر ایشان بداند که یکی از راه‌های توسعه و پویایی لیگ و تیم‌ملی منوط به حضور فعال بخش خصوصی است، اینچنین تفکرات شخصی خود را به فوتسال این کشور تحمیل نمی‌کند. کدام مقطع از مدیریت فوتسال کشور شاهد این بوده‌ایم که حق تصمیم‌گیری سیاست‌های کلی برگزاری لیگ که از شرح و وظایف اعضای هیئت رئیسه می باشد، رئیس کمیته فوتسال در آن دخیل باشد؟ اگر چه از بدو‌ حضور ایشان در فوتسال  شاهد تصمیمات عجیبی همچون کوچ و تخلیه ساختمان اداری سازمان لیگ هستیم که از پول باشگاه‌ها خریداری شده است بوده‌ایم. 

به طور قطع اعضا محترم هیات‌رییسه به عنوان تصمیم‌گیران واقعی سازمان لیگ فوتسال کشور که علی رغم گذشت نزدیک به دو سال از اتمام دوره مدیریتی‌شان در مسند کار حضور دارند بایستی در مورد عملکرد ده ماهه این سازمان بدون متولی پاسخگو باشند که چگونه عنان کار این سازمان را خلاف مقررات به احسان اصولی سپرده‌اند و اینچنین تصمیمات خلاف عرفی را آن هم پس از گذشت یک هفته از شروع مسابقات اتخاذ می‌کنند و چرا بایستی تمامی مصوبات سازمان با تایید و دستور ایشان باشد؟ قطعا حضور آقای اصولی در سازمان لیگ نویدبخش روزهای بدتری برای فوتسال بوده و در آینده تبعات آن متوجه فوتسال این مملکت خواهد شد. 

در پایان و این نوید را به جامعه ورزشی دیار مازندران و شهر کلاردشت می‌دهیم که قطعا در آینده نزدیک با ایجاد زیرساخت‌های مناسب در شهرستان و نیز حضور مدیران دلسوز در راس هرم مدیریتی فوتسال کشور به مدد شما هواداران خونگرم بار دیگر در خدمت فوتسال کشور باشیم. 

از خداوند متعال موفقیت فوتسال این کشور را در تمامی عرصه‌های ملی و باشگاهی مسئلت دارم و همچنین از همه مربیان و بازیکنانی که در این چند سال در تیم زندی‌بتن کلاردشت فعالیت داشته‌اند تشکر و قدردانی می‌کنم. به امید  سلامتی و شادابی برای خانواده بزرگ فوتسال» 

 

گفتنی است پایگاه خبری فوتسال آمادگی دارد تا موضع رییس کمیته فوتسال را نیز در این خصوص بی‌کم و کاست منتشر نماید. 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.