کد خبر : 247796
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 شهریور 1402 - 22:37
-

دهقان‌نژاد در گفتگو با Fut5al :

بازی شش امتیازی را بردیم/ نیمه اول گلزنی برای ما قفل شده بود/ بردن سن‌ایچ کار هر تیمی نیست

بازی شش امتیازی را بردیم/ نیمه اول گلزنی برای ما قفل شده بود/ بردن سن‌ایچ کار هر تیمی نیست

بازیکن گهرزمین سیرجان گفت: با توجه به شرایط خاص جدول یک بازی شش امتیازی را از تیم قدر سن‌ایچ بردیم.

مهدی دهقان‌نژاد پس از پیروزی تیمش مقابل سن‌ایچ ساوه در گفتگو با پایگاه خبری فوتسال گفت: بازی مقابل سن‌ایچ ساوه به عنوان یک تیم مدعی و قدرتمند یک رویارویی سنگین بود چراکه هر دو تیم برد می‌خواستند و ما هم بخاطر بازی در خانه تنها به سه امتیاز فکر می‌کردیم. 

 

او افزود: واقعا در لحظاتی بازی پایاپای پیش می‌رفت اما خوشحالم که در نهایت افسوس نیمه اول را نخوردیم. ما در نیمه اول خیلی خوب خلق موقعیت کردیم و فرصت‌های زیادی برای گلزنی داشتیم ولی انگار گلزنی برای ما قفل شده بود. 

 

راس گهرزمین به نیمه دوم اشاره کرد و گفت: با صحبت‌های آقای افضلی در بین نیم، کارمان را در نیمه دوم جور دیگری شروع کردیم و انصافا در این نیمه بهتر عمل کردیم‌. با تمرکز بیشتر فشار زیادی به سن‌ایچ آوردیم و برابر این تیم قدر به برتری رسیدیم. 

 

دهقان‌نژاد تاکید کرد: سن‌ایچ ساوه تیمی فوق‌العاده بود که پیروزی برابر آنها کار هر تیمی نیست اما ما با حمایت ویژه هواداران سیرجانی موفق شدیم سه امتیازی را بگیریم که ارزش زیادی داشت. 

 

او در خاتمه یادآور شد: این بازی همان شب برای ما تمام شد و اکنون تمام فکر و ذکرمان بازی با سفیرگفتمان تهران است که امتیازات آن به اندازه بازی با سن‌ایچ ارزشمند است و باید به روند بردهای خود در این بازی هم استمرار بدهیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.