کد خبر : 306735
تاریخ انتشار : جمعه 17 بهمن 1404 - 21:27
-

جام ملتهای فوتسال آسیا ۲۰۲۶

لیندری: در بازی با ایران هیچ فشاری روی ما نیست/تاکتیک یا آماده‌سازی ویژه‌ای برای فینال نداریم

لیندری: در بازی با ایران هیچ فشاری روی ما نیست/تاکتیک یا آماده‌سازی ویژه‌ای برای فینال نداریم

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ، برایان لیندری با وجود اولین حضور اندونزی در فینال جام ملت‌های فوتسال آسیا، تأکید کرد تیمش بدون فشار مقابل ایران برای قهرمانی خواهد جنگید.  برایان لیندری در حالی که اندونزی در آستانه لحظه‌ای تاریخی در فینال جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفته، با آرامش و تمرکز درباره دیدار

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ، برایان لیندری با وجود اولین حضور اندونزی در فینال جام ملت‌های فوتسال آسیا، تأکید کرد تیمش بدون فشار مقابل ایران برای قهرمانی خواهد جنگید.

 برایان لیندری در حالی که اندونزی در آستانه لحظه‌ای تاریخی در فینال جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفته، با آرامش و تمرکز درباره دیدار پایانی برابر ایران صحبت می‌کند؛ مسابقه‌ای که می‌تواند سرنوشت‌سازترین بازی تاریخ فوتسال این کشور باشد.

 

اندونزی پس از پیروزی شگفت‌انگیز پنج بر سه مقابل ژاپن در نیمه‌نهایی و صعود به نخستین فینال تاریخ خود، حالا تنها یک گام تا افتخار قاره‌ای فاصله دارد. تنها مانع میان میزبان و قهرمانی، تیم ملی ایران است که برای کسب چهاردهمین عنوان قهرمانی و افزایش رکورد خود تلاش می‌کند.

لیندری یکی از مهره‌های کلیدی تیم اندونزی در این تورنمنت بوده و در تمام مسابقات نقش مهمی ایفا کرده است. او پس از چند بار نزدیک شدن به گل، سرانجام در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل ویتنام در دقیقه چهارم گلزنی کرد و در پیروزی سه بر دوی تیمش سهم داشت.

او پیش از دیدار فینال گفت: «من و هم‌تیمی‌هایم هیچ فشاری مقابل ایران احساس نمی‌کنیم، هرچند این نخستین بار است که به فینال رسیده‌ایم. آماده هستیم و همیشه بهترین عملکردمان را برای اندونزی ارائه می‌دهیم.»

این بازیکن ۲۶ ساله با فشار مسابقات بزرگ بیگانه نیست. او نقش مهمی در قهرمانی اندونزی در رقابت‌های فوتسال آسه‌آن ۲۰۲۴ داشت؛ جایی که با چهار گل زده و کسب عنوان بهترین بازیکن تورنمنت در تایلند، عملکردی درخشان ارائه داد.

لیندری درباره فینال گفت: «تاکتیک یا آماده‌سازی ویژه‌ای برای فینال نداریم و فقط از دستورهای سرمربی‌مان هکتور سوتو پیروی می‌کنیم. برای هر بازی تاکتیک متفاوتی داریم و به همین دلیل با رویکردی هوشمندانه وارد مسابقه می‌شویم.»

او که برای باشگاه بلک استیل در لیگ حرفه‌ای فوتسال اندونزی بازی می‌کند، با وجود اعتبار و سابقه ایران، به برتری تیمش امیدوار است و در پایان گفت: «این خانه ماست و ما میزبان هستیم؛ همین موضوع انگیزه ما را برای فینال بیشتر می‌کند.»

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.