کد خبر : 37618
تاریخ انتشار : شنبه 10 مرداد 1394 - 20:40
-

سرمربی امجک قرقیزستان: انتظار چنین بردی را داشتم

سرمربی امجک قرقیزستان: انتظار چنین بردی را داشتم
سرمربی تیم فوتسال امجک قزاقستان گفت: امجک قزاقستان برای پیروزی مقابل لوکوموتیو ازبکستان پا به‌میدان گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران، آرال کانیمنت در نشست خبری پس از دیدار تیمش مقابل لوکوموتیو ازبکستان اظهار داشت: در نخستین دیدار بسیار عالی کار کردیم و از کسانی که در این دیدار ما را تشویق کردند تشکر می‌کنم.

وی افزود: امروز به تمرین می‌پردازیم تا بتوانیم برای ادامه مسابقه عملکرد قابل قبولی را به نمایش بگذاریم.

سرمربی تیم فوتسال امجک قزاقستان درباره تمرینات خود خاطرنشان کرد: از ۳۰ تیر تا ۵ مرداد در ایران تمرین داشتیم و بابت این همکاری از فدراسیون ایران تشکر می‌کنم البته ما در این تمرینات ۳ بازی نیز با تیم‌های لیگ برتر ایران داشتیم.

کانیمنت درباره اینکه آیا پیش‌بینی این نتیجه را کرده بود، بیان کرد: بازی نخست تیم لوکوموتیو را به خوبی آنالیز کرده بودیم و در این دیدار برای پیروزی آمده بودیم و انتظار چنین نتیجه‌ای را داشتیم.

وی درباره پیش‌بینی‌اش از ادامه مسابقات گفت: همیشه از بازیکنانم می‌خواهم حداکثر توان خود رابرای هر بازی بگذارند البته توپ گرد است و نمی‌توان گفت چه کسی در دیدارهای بعد پیروز میدان خواهد بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.