حضرات گیتی پسند چندین سال است که همه را هر جور بخواهند سرکار میگذارند!
بازگشت خسوس به فوتسال ایران منتفی شد

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران،خسوس کاندلاس سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال ایران سال گذشته به دلایل نامعلوم از تمدید قرارداد خود با کمیته فوتسال سر باز زد و دوباره در اسپانیا به کار در شرکت فیات و تدریس در آکادمیهای فوتسال مشغول شد. اما این مربی چندی پیش در آستانه بازگشت به ایران قرار
به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران،خسوس کاندلاس سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال ایران سال گذشته به دلایل نامعلوم از تمدید قرارداد خود با کمیته فوتسال سر باز زد و دوباره در اسپانیا به کار در شرکت فیات و تدریس در آکادمیهای فوتسال مشغول شد.
اما این مربی چندی پیش در آستانه بازگشت به ایران قرار داشت.
باشگاه گیتی پسند به دنبال واگذاری امتیاز خود به ماهان تندیس بود و جلالی مالک این باشگاه قبل از نهایی شدن واگذاری با خسوس وارد مذاکره شده بود.
اما گیتی پسندیها که تصمیم به واگذاری امتیاز خود گرفته بودند با برکناری مدیر عامل خود و تشکیل جلسه هیات مدیره دوباره به حضوری مقتدرانه در لیگ برتر رای دادند.
از طرفی نیز خسوس که با پیشنهاد مالی خوبی مواجه شده بود، پاسخ مثبت به پیشنهاد ماهان تندیس داده بود و قرار بود برای امضای قرارداد به ایران بیاید اما با برگشتن تصمیم اصفهانیها، همه چیز منتفی شد.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱