نفت امیدیه دوست ندارد لیگ برتری شود/ بوی اعتصاب می آید

شرایط نفت امیدیه برای حضور در پلی آف لیگ دسته اول مناسب نیست.
به گزارش پایگاه خبری فوتسال، در حالی که قرعه کشی مرحله دوم لیگ دسته اول امروز برگزار شد و تیم نفت امیدیه در گروه اول این پیکارها با تیم های هیئت دلسوختگان اهل بیت (ع) قم، عرشیا آذربایجان شهر قدس و عمران بتن اکباتان همدان همگروه شد شرایط این تیم برای صعود به لیگ برتر مناسب نیست.
پس از سقوط تیمهای حفاری خوزستان و اهورا بهبهان به دسته های پایین تر و انحلال این تیم ها، حالا نفت امیدیه این فرصت را دارد تا خطه فوتسال خیز خوزستان را پس از سال ها صاحب سهمیه کند اما بی تفاوتی مدیران باشگاه به این اتفاق مهم، این تیم را در آستانه شروع مرحله نهایی رقابت های لیگ دسته اول در شرایط نامناسبی قرار داده است.
از امیدیه خبر می رسد مدیران باشگاه همچون فصول گذشته تمایل چندانی به لیگ برتری شدن این تیم ندارند و ترجیح می دهند تیم تا همین سطح رقابت ها باقی مانده و برای افزایش بودجه برای حضور مجدد در لیگ دسته اول تلاش کنند.
گویا باشگاه تاکنون تنها ۳۰ درصد از مطالبات کادرفنی و بازیکنان این تیم را پرداخت کرده و همین عامل باعث شده تا بازیکنان تهدید به اعتصاب کنند. این در حالی است که اولا در آستانه نوروز انتظار می رود باشگاه، هوای مربیان و بازیکنان خود را داشته باشد و ثانیا در این بزنگاه تاریخی که فوتسال خوزستان این فرصت را دارد تا پس از سال ها بار دیگر سهیمه لیگ برتر را کسب کند مدیران باشگاه باید با تدبیر درست، امید را به اردوی این تیم روانه کرده و کمک کنند تا نفت امیدیه در میدانی برابر با سایر تیم ها، برای لیگ برتری شدن تلاش کند.
برچسب ها :تیم فوتسال نفت امیدیه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰