کد خبر : 286548
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 اسفند 1403 - 8:49
-

طیبی:نتیجه تورنمنت برزیل در اولویت نیست/تیمی جوان و متحول شده داریم

طیبی:نتیجه تورنمنت برزیل در اولویت نیست/تیمی جوان و متحول شده داریم

ملی‌پوشان تیم ملی فوتسال برای مصاف با برزیل ساعت‌شماری می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال،شاگردان شمسایی دومین جلسه تمرینی خود را در کوریتیبا برگزار کردند.

ملی‌پوشان که پس از گذشت ۲۴ ساعت اندک اندک در حال عادت به شرایط آب و‌ هوایی و اختلاف ساعت خواب هستند در دومین جلسه تمرینی تورنمنت برزیل بانشاط و آماده نشان دادند.

حسین طیبی کاپیتان تیم ملی در حاشیه این تمرین گفت: ما یک تیم جوان و متحول شده داریم، نسبت به جام جهانی ازبکستان هشت تغییر داشتیم و حالا اکثریت تیم را بازیکنانی تشکیل می‌دهند که برای آینده فوتسال ایران به میدان می‌روند.

وی افزود: پنج بازیکن نخستین تجربه رویدادی خودشان را می‌گذارنند و این تجربه مصادف شد با رویارویی با برزیل. ما بازی خودمان را انجام می‌دهیم‌ و برای بازیکنان جوان این مصاف‌ها بسیار اهمیت دارد. در واقعا لازم است میدان‌های بزرگ و‌ چالش‌های بزرگ را تجربه کنند.

کاپیتان تیم ملی ضمن تقدیر از تلاش‌های مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و احسان اصولی رئیس کمیته فوتسال برای حضور ایران در این تورنمنت گفت: فراموش نکنیم که نتیجه در این دست مسابقات اولویت نیست، وقتی تیم جوان می‌شود لازم است بازیکنان در مسابقه با تیم‌های بزرگ محک بخورند تا بتوانند در آینده به تیم ملی کمک کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.