سلام به امیدموفقیت تیم ملی ایران
آخرین تمرین ملیپوشان پیش از دیدار مقابل برزیل

بازیکنان تیم ملی فوتسال زیر نظر وحید شمسایی و کادر فنی متشکل از شهاب سفالمنش، سیامک داداشی و اصغر قهرمانی آخرین تمرین خود را در شهر کوریتیبا برگزار کردند.
به گزارش پایگاه خبری فوتسال ، بازیکنان تیم ملی فوتسال زیر نظر وحید شمسایی و کادر فنی متشکل از شهاب سفالمنش، سیامک داداشی و اصغر قهرمانی آخرین تمرین خود را در شهر کوریتیبا برگزار کردند.
علیرغم اینکه طبق برنامه اعلام شده تورنمنت چهارجانبه برزیل، قرار بود تیم ملی ایران با افغانستان دیدار کند، بعد از مشکلاتی که در صدور ویزای بازیکنان و کادر فنی این کشور رخ داد و آنها با تاخیری ۴۸ ساعته به برزیل رسیدند، برنامه مسابقات دستخوش تغییراتی شد.
شاگردان شمسایی در نخستین دیدار خود به مصاف برزیل میروند به همین دلیل در آخرین تمرین تیم ملی فوتسال تغییرات تاکتیکی جدید مرور شد و بازیکنان آنالیز فنی صورت گرفته توسط کادر فنی را درون زمین پیاده کردند.
شهاب سفالمنش دستیار اول شمسایی گفت: هدف اصلی ما نسلسازی برای آینده فوتسال در سطح ملی است و این تورنمنت برای بازیکنان جوان دستاوردهای بسیار خواهد داشت.
تیم ایران بدون مصدوم و با بهرهگیری از ۱۴ بازیکن به میدان میرود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱