کار خصوص عالی بود با بازیکنان جوان چنین نتیجه ای بدست آورد عالی بود..فقط شانس با ما نبود که توپ ها گل نشد.خسوس استعدادها را کشف کرد و به مردم معرفی کرد اگر مربی ایرانی بود تو تیم ملی ما فقط اسم ۴نفر را میشنیدم..وبازهم هیچ نتیجه قابل قبولی نمیگرفتیم.
خسوس:مشکل توپ بود که وارد دروازه نشد!/ بهترین تیم در طول مسابقات بودیم

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران، خسوس کاندلاس بعد از شکست تیم فوتسال ایران برابر ژاپن در فینال مسابقات جام ملتهای آسیا و ناکامی در به دست آوردن عنوان قهرمانی این مسابقات، اظهار کرد: باید به ژاپن تبریک بگویم ولی بعضی مواقع مثل حالا نتیجه و امتیاز بی رحمانه است. به نظرم در لحظات مهم بازی ما شانس گلزنی داشتیم.
وی با تمجید از عملکرد دروازهبان ژاپن، افزود: اینجا باید عملکرد دروازهبان ژاپن را یادآوری کنم. او امروز خیلی خوب بود و این به معنای این بود که ژاپن میتوانست در بازی باقی بماند.
سرمربی تیم ملی فوتسال ایران تاکید کرد: ما قبل از بازی برنامه داشتیم تا به اهدافمان برسیم و بر یک سوم زمین حریف مسلط باشیم ولی مسئله این است که ما شرایط مسابقات قبل را که در آن خیلی زود به گل میرسیدیم، نداشتیم.
کاندلاس گفت: مشکل توپ بود که وارد دروازه نشد. فکر میکنم که ما بهترین تیم در طول مسابقات بودیم ولی این مسئله در بازی فینال رخ نداد (خودش را نشان نداد).
سرمربی تیم ملی فوتسال ایران در پایان تاکید کرد: در نیمه اول وقتهای اضافه ما بازی خودمان را انجام دادیم و حتی گل هم به ثمر رساندیم ولی در نیمه دوم وقتهای اضافی، ژاپن گل زد و ما حتی با وجود پاور پلی (پنج نفره کردن بازی) نتوانستیم فرصتهای کافی برای گرفتن نتیجه به دست بیاوریم.
منبع:مهر
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
کدوم استعداد ؟ من این حرفتون و درک نمیکنم
حسین طیبی که هر کس مربی بود امسال سال شکوفاییش بود
وفائی هم اینقدر تو لیگ خوب بود که هر کسی مربی میشد باید ازش استفاده میکرد
آره چون بهادری رو انتخاب کرد عالی بودددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه کارشناسای فوتسال میگن خسوس از اول به درد تیم ملی نمی خورد! ولی افتخاری بخاطر بله گو بودن و قرارداد کم خسوس او را ترجیح داد!
بدترین مربی تاریخ فوتبال ما بعد از صانعی هست!
آقای منتخب استان اگه اطلاع داشته باشی بهادری از وقتی شمس مربی تیم ملی بود جاشو تو تیم ملی باز کرد….برو اطلاعات کسب کن بعد بیا نظر بده لطفا.. هرچند سنت هنوز اقتضا نمیکنه
میشه لطف کنید نظر ندین
واقعا که شاهکار کرد اقای خسوس و هاشم زاده و فراشی. باید تبریک گفت ؟؟؟؟؟ باید اقای هاشم زاده جوابگو باشه چون بازیکنان رو اقای هاشم زاده انتخاب میکرد خسوس که کاره نبود
کار خسوس عالی بود خسوس خسته نباشی بچه ها خیلی خوب بودن وواقعا زحمت کشیدن خیلی سرتر از ژاپن بازی کردن
اگه مربی هم نداشتیم باز می تونستیم این نتیجه هارو بگیریم! یعنی خسوس در تیم ملی اثری نداشت.
علاوه بر توپ زمین هم کج بود! باز خوبه فوتسال تو سالنه وگرنه میگفت هوا هم مساعد نبود!!!
با این شیوه بازی این تیم هیچی نمیشه گل بارون کردن چین و تایلند افتخار نیست همون بازی اول مشخص شد که خیلی مشکل وجود داره اولین حریفی که خوب دفاع کرد و کمی هم خوش شانس بود مقابل ایران بازی رو برد!تازه ژاپن خیلی قدرت حمله نداشت رو توپ گیری ها مقابل روسیه و برزیل و اسپانیا و ایتالیا نابود میشیم! این بهترین تیم در طول مسابقات چطور نتونست با یک برنامه از دفاع ژاپن عبور کنه!؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 9 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۹