کد خبر : 19359
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 بهمن 1393 - 12:47
دسته‌بندی نشده
-

جعفری: ITC رسید، آماده بازی برای بورلا هستم/ دبیری در حق من مردانگی کرد

جعفری: ITC رسید، آماده بازی برای بورلا هستم/ دبیری در حق من مردانگی کرد
لژیونر ایرانی تیم بورلای اسپانیا گفت: با پیگیری های مسئولان باشگاه دبیری تبریز سرانجام ITC من صادر شده و به اسپانیا ارسال شد و اکنون آماده بازی برای بورلا هستم.

بهروز جعفری در گفتگو با پایگاه خبری فوتسال ایران با بیان مطلب فوق اظهار داشت: عدم اطلاع از برخی اقدامات درون استانی برای دریافت ITC باعث شد تا صدور آن قدری به طول بیانجامد و بنابراین بازی با لوانته را از دست دادم اما خدا را شکر که تیم ما با دوندگی بی امان توانست ۴ بر صفر این بازی حیاتی را پیروز شود و به رده هشتم بیاید.

وی افزود: بورلا یک تیم خوش تاکتیک و دونده است که هواداران آن فوتسال را مثل ایرانی ها با گوشت و پوست خود احساس می کنند بنابراین وقتی بازیکنی برایشان زحمت می کشد به خوبی قدر او را می دانند. خوشحالم که قرار است از هفته آینده برای چنین تیمی به میدان بروم.

لژیونر ایرانی بورلا با تمجید از مسئولان باشگاه دبیری تبریز متذکر شد: در شرایطی که ایران نبودم و ITC ام به مشکل برخورده کرده بود آقایان افشین و فرزین دبیری شخصا برای صدور آن به فدراسیون رفته و پیگیر شدند تا این کارت صادر و به اسپانیا ارسال شود. همه این ها در شرایطی رخ داد که من نیم فصل این تیم را ترک کرده و دست این تیم خالی مانده بود اما آقایان دبیری در حق من مردانگی کردند.

جعفری که به صورت دائمی از دبیری جدا شده و به بورلا پیوسته در این خصوص گفت: برای صدور ITC، بازیکن باید به صورت دائم منتقل شود و در حالی که هنوز از قرارداد من باقیمانده بود، باشگاه بدون ریالی رضایتنامه ام را داد که این کار چیزی جز صداقت و علاقه باشگاه به پیشرفت بازیکن نیست.

وی تاکید کرد: با محبتی که دیدم با خود عهد کرده‌ام با لطفی باشگاه در حق من کرد هر گاه قرار باشد به فوتسال ایران بازگردم تنها و تنها برای دبیری بازی خواهم کرد چراکه تصمیمی که باشگاه برای من گرفت فقط در این باشگاه می توانست برای یک بازیکن رخ دهد. تیمی که در کورس قهرمانی بوده به خاطر پیشرفت بازیکنش به او اجازه خروج می دهد.

این بازیکن ایرانی بورلا از شروع دوره‌های آموزشی زبان اسپانیولی برای خود خبر داده و گفت: اینجا انگلیسی حرف نمی‌زنند تا به صورت دست و پا شکسته بتوان منظورشان را فهمید، به همین خاطر به عنوان یک بازیکن که در حال تجربه شرایط حرفه‌ای اروپا است دوره های یادگیری زبان اسپانیولی را آغاز کرده‌ام چراکه اعتقاد دارم بازیکنی که نتواند در فوتسال با همبازیانش ارتباط برقرار کند پیشرفت نمی‌کند.

جعفری در خاتمه خاطرنشان کرد: امیدوارم نماینده خوبی برای فوتسال ایران در اسپانیا باشم تا راه برای دیگر بازیکنان مستعد ایرانی فراهم شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

یوسف چهارشنبه , ۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۰

به اامید موفقیت همه بازیکنای ایرانی بخصوص داش گلم

شکری اردبیل چهارشنبه , ۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۹

انشاالله موفق باشد و از مسئولین تیم دبیری تبریز که در این شرایط سخت تیمشان این کار یزرگ را انجان دادند و حتی بطور شخصی پیگیر این قضیه بودند سپاس ویژه و خسته نباشید و موفقیت تیم دبیری