استراحت تیم های تبریزی پیش از دربی

تیم های تبریزی که دیروز موفق شدند تیم های مشهدی را با شکست بدرقه کنند هفته آینده دربی 6 امتیازی تبریز را برگزار خواهند کرد.
به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران، دبیری تبریز و مس سونگون ورزقان که قرار است ۲۱ آبان ماه دربی تبریز را برگزار کنند پس از پیروزی برابر تیم های مشهدی ۲ روز استراحت دادند تا با ریکاوری مناسب رودر روی هم قرار گیرند.
این دو تیم تبریزی که رده های دوم و سوم جدول را در اختیار دارند یک بازی شش امتیازی را مقابل هم برگزار خواهند کرد و برنده این بازی می تواند شانسش را برای کسب عنوانقهرمانی افزایش دهد.
مس برای دیدار با دبیری تبریز ستاره ملی پوش خود حسین طیبی را به خاطر دریافت کارت قرمز در اختیار نخواهد داشت.از طرفی حضور چهار بازیکن برزیلی در این دیدار نیز می تواند از نکات قابل توجه باشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰