عدالت فوتسال رعایت نشد/ درخشش گلر مشهدی یاسین شیرین و تلخ بود

مصطفی نعمتی در گفتگو با پایگاه خبری فوتسال ایران با بیان مطلب فوق اظهار داشت: تیم ما بازی خوبی را از خود به نمایش گذاشت که علیرغم کمبود بازیکن همه تلاش خود را در زمین انجام دادند اما انگار قرار نبود ما در این بازی به گل برسیم چراکه هر بار با بدشانسی نظارهگر از
مصطفی نعمتی در گفتگو با پایگاه خبری فوتسال ایران با بیان مطلب فوق اظهار داشت: تیم ما بازی خوبی را از خود به نمایش گذاشت که علیرغم کمبود بازیکن همه تلاش خود را در زمین انجام دادند اما انگار قرار نبود ما در این بازی به گل برسیم چراکه هر بار با بدشانسی نظارهگر از دست رفتن موقعیتهایمان بودیم.
وی افزود: درخشش فوقالعاده دروازهبان یاسین پیشرو بارها و بارها تیم ما را موقعیتهای مسلم گلزنی ناکام گذاشت تا در روزی که به سه امتیاز بازی به شدت احتیاج داشتیم شاهد فاصله گرفتن رقبا باشیم.
سرمربی اقتدارنوین فردوسی با تبریک این پیروزی به یاسین پیشروی قم متذکر شد: درخشش حسین عظیمی به عنوان یک مشهدی برابر ما هم از یک لحاظ تلخ بود که باعث شد سقوط تیم شهرش بسیار جدی شود اما از این طرف شیرین بود چون که نشانگر یک فوتسال پاک بود که هدف اصلی فردوسی بوده و خواهد بود.
نعمتی در خصوص اینکه علیرغم جذب یک بازیکن برزیلی تاکنون موفق به استفاده از این بازیکن خود نشده است نیز خاطرنشان کرد: ما با این وعده که وی مشکلی برای دریافت ITC خود ندارد اقدام به جذبش کردیم اما به دلیل تعطیلات ژانویه فدراسیون فوتسال برزیل و مشکلاتی که در این راستا پیش آمد نتوانستیم از وجودش استفاده کنیم تا مشکل کمبود بازیکنمان را حل کنیم.
نعمتی خاطرنشان کرد: کاری به بازیهای هفتههای گذشته نداریم اما امیدواریم اگر قرار است هر اتفاقی هم برای فردوسی در دو هفته پیش رو بیفتد در اوج پاکی فوتسال باشد و این انتظار ما از لیگی است که در آن هم روزهای خوب داشتهایم و هم بد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰