سلام مگر داریم !!!چطور به این راحتی از تخلف کذشت می کند فدراسیون پس کی باید پیگیر باشد
انصراف مشکوک شاکی از پیگیری پرونده رسوایی بزرگ!

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران، هفته گذشته در گزارشی پرده از کار غیر حرفه ای و غیر اخلاقی باشگاه فرش آرای مشهد در استفاده از یک بازیکن مهاجر با صغر سنی در لیگ برتر امیدها برداشتیم. پیش از انتشار این گزارش در جریان شکایت یکی از باشگاه ها از فرش آرا قرار گرفتیم و
به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران، هفته گذشته در گزارشی پرده از کار غیر حرفه ای و غیر اخلاقی باشگاه فرش آرای مشهد در استفاده از یک بازیکن مهاجر با صغر سنی در لیگ برتر امیدها برداشتیم.
پیش از انتشار این گزارش در جریان شکایت یکی از باشگاه ها از فرش آرا قرار گرفتیم و حتی اسناد مربوط به این رسوایی توسط همین شاکی در اختیار ما قرار گرفت اما بلافاصله بعد از انتشار این گزارش روی خروجی سایت از انصراف شاکی پرونده مطلع شدیم.
بر اساس شنیده های ما این انصراف تحت فشار کسانی به وقوع پیوسته و احتمالا در این قضیه نفعی برای آنها در نظر گرفته شده که در صورت لزوم اسامی آنها را منتشر خواهیم کرد با این حال این پرونده همچنان از جانب پایگاه خبری باز است و باید دید آیا این تخلف باز هم در مراحل بعدی مسابقات تکرار خواهد شد یا نه.
در صورت ادامه دار بودن آن باید منتظر پیگیری سایر تیم ها باشیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱