گیتی پسند احتیاج به یه خونه تکونی اساسی داره کاری که هیچ کس تا حالا جراتش رو نداشته.تیم بزرگ ادمهای بزرگ میخاد.احمد شمس مهدی پاسبان مربی دروازبان همه اینها در کلاس گیتی پسند نیستن و چند ساله امتحانشون رو پس دادن.بازیکنهایی مثل کشاورز و اسماعیلپور هم دیگه با کار باشگاه نمیان.واقعاً متاسفم ابروی اصفهان رو بردن اینها.
آشتی هواداران و فرش آرا/اکران بر باد رفته در سالن بهشتی مشهد

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران،از سری مسابقات هفته بیست وچهارم لیگ برتر فوتسال تیم های فرش آرای مشهد وگیتی پسند اصفهان به مصاف یکدیگر رفتند. این مسابقه به میزبانی سالن بهشتی مشهد و درحضور بیش از دوهزار نفر از علاقمندان به فوتسال از ساعت ۱۶ اغاز شد. این مسابقه همانند همه ی بازی های
به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران،از سری مسابقات هفته بیست وچهارم لیگ برتر فوتسال تیم های فرش آرای مشهد وگیتی پسند اصفهان به مصاف یکدیگر رفتند.
این مسابقه به میزبانی سالن بهشتی مشهد و درحضور بیش از دوهزار نفر از علاقمندان به فوتسال از ساعت ۱۶ اغاز شد.
این مسابقه همانند همه ی بازی های خانگی تیم فرش آرا از شبکه خراسان رضوی و همچنین شبکه ورزش سیما به صورت مستقیم پخش شد.
گزارش بازی:با شروع بازی هر دوتیم با پاس های پرتعداد در نیمه ی زمین خود سعی به محک زدن تیم حریف داشتند تا اینکه سرانجام با اشتباه خط دفاعی اصفهانی ها موقعیت مناسبی در اختیار بازیکنان فرش آرا قرار گرفت که سروش احمدنیا به خوبی از این فرصت استفاده کرد تا اولین گلزن این مسابقه لقب بگیرد.
پس از این گل علیرغم تشویق شدید هواداران مشهدی این تیم گیتی پسند بود که بازی را در اختیار گرفت و چندین موقعیت بر روی دروازه ی حسین عظیمی خلق کرد تا این که در نهایت مسعود دانشور با یک شوت عظیمی را مغلوب کرد وبازی را به تساوی کشاند تا بازی در پایان نیمه ی اول با تساوی به پایان برسد.
با شروع نیمه دوم شاگردان خبیری به خوبی سوار بر بازی شدن و پس از گذشت چند دقیقه در شلوغی محوطه جریمه گیتی پسند مجید خزایی موفق شد دروازه سپهر محمدی را برای بار دوم باز کند.شاگردان شمس پس از دریافت این گل رو به بازی پاور پلی آوردند و خیمه سنگینی بر روی دروازه فرش آرا زدند تا این که بالاخره با یک کار تیمی زیبا موفق شدند برای بار دوم بازی را این بار توسط سیلوا به تساوی بکشانند.
گیتی پسند که برای باقی ماندن در کورس قهرمانی چاره ای جز پیروزی در این دیدار نداشت همچنان به تاکتیک پاور پلی ادامه داد ولی این زرد پوشان مشهدی بودند که برخلاف جریان بازی بایک توپ ربایی با ضربه سعید سروری به گل پیروزی بخش خود رسیدند و ۳ امتیاز خانگی را از این دیدار حساس کسب کردند تا در فاصله دو هفته مانده به پایان لیگ به رتبه پنجم در جدول صعود کنند.
حواشی بازی:
*در این دیدار همانند دیگر بازی های خانگی تیم فرش ارا بلیط فروشی صورت نگرفت تا حدود دوهزار نفر تماشاگر این بازی را از نزدیک تماشاکنند.
*عباس ترابیان و علی تار قلی زاده تماشاگران ویژه ی این دیدار از نزدیک بودن.
*تماشاگران مشهدی که پس از بازی مقابل مس سونگون با ناراحتی و قهر سالن را ترک کرده بودند پس از این بازی با کادر فنی و بازیکنان تیم آشتی کردند و به شدت به تشویق پرداختند.
*در بین دونیمه این بازی دیدار کوتاه قامتان برگزار شد که به شدت مورد استقبال حاضرین در سالن قرار گرفت و تشویق شدند.
*در پایان بازی کادرفنی گیتی پسند و بازیکنان حاضر به مصاحبه نشدند و پس از دقایقی سالن بهشتی را ترک کردند.
*گیتی پسند با این شکست قهرمانی در این فصل را از دست داد تا رویای قهرمانی حسین شمس و شاگردانش برباد برود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
عراقیزاده رو هم باید مثل طاهری بندازن بیرون تا این تیم درست بشه





ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲