کد خبر : 262119
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 اسفند 1402 - 9:48
-

صبوری: تیم به حال خود رها شده است/بضاعت و توان ما همین بود

صبوری: تیم به حال خود رها شده است/بضاعت و توان ما همین بود

سرمربی تیم فوتسال آنا صنعت قم پس از پیروزی امروز شاگردانش مقابل تیم سقوط کرده مقاومت البرز اعتقاد داشت که با در نظر گرفتن توان و امکانات موجود بازیکنان، کسب رتبه ششم در پایان لیگ برتر فوتسال ایران جایگاه مناسبی است.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، حسین صبوری  پس از پایان رقابت تیم‌های آنا صنعت قم و مقاومت البرز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در پایان این فصل جا دارد از همه بازیکنانم تشکر کنم که باوجود کمبود و کاستی؛ تلاش کردند؛ همچنین از هواداران خود تشکر کنم که در طول فصل کمک حال ما بودند.
وی با ابراز رضایت و تشکر از خبرنگارانی که رقابت‌های آنا صنعت قم در فصل اخیر لیگ برتر فوتسال را پوشش دادند، گفت: بضاعت و توان ما همین بود و فصل را با رتبه ششمی به پایان رساندیم.
صبوری بیان کرد: اگر قرار است تیمی نتیجه بگیرد باید امکانات لازم‌ را داشته باشد، طی چند ماه گذشته یک ریال پول نگرفته‌ایم و تیم به حال خود رها شده است و این در حالیست که بازیکن هزینه های روزمره دارد اما باشگاه ۲ چک به بازیکنان و کادر فنی داده که یکی از آن‌ها برای ۴ ماه دیگر است.
وی ابراز کرد: هر کسی که می‌خواهد به عنوان سرمربی بیابد؛ برای نتیجه گیری در فصل آینده نیازمند امکانات لازم است.
وی در مورد بازی تیمش برابر مقاومت البرز گفت: باوجود نداشتن شرایط خوب، تمرین ناکافی و در اختیار نداشتن بازیکنان، توانستیم پیروز شویم ولی خدا را شکر که با موفقیت در آخرین بازی فصل رتبه ششم را کسب کردیم.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.