کد خبر : 280515
تاریخ انتشار : یکشنبه 2 دی 1403 - 11:35
-

پاک: تا دو روز آینده سرمربی تیم مشخص می شود/ فاصله بودجه ما با کمترین بودجه تیم های لیگ برتری فاصله پنج برابری است

پاک: تا دو روز آینده سرمربی تیم مشخص می شود/ فاصله بودجه ما با کمترین بودجه تیم های لیگ برتری فاصله پنج برابری است

سخنگوی باشگاه کلینیک ایرانیان قم شرایط نیمکت این تیم را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، مهدی پاک سخنگوی باشگاه کلینیک ایرانیان گفت: ما قمی ها در میهمان نوازی شهره هستیم و سند افتخار ما وجود مبارک میهمانی چون حضرت فاطمه معصومه (س) است. لذا وظیفه داریم با فرهاد کشاورز نیز که زحمات زیادی برای این شهر داشت رفتاری در شأن نام مقدس قم داشته باشیم و عصر امروز در تمرین از زحمات و تلاش‌های ایشان به نحو شایسته تقدیر خواهد شد.

 پاک ادامه داد: این تیم متعلق به هواداران است و احترام به خواست این عزیزان سرلوحه تمام امور در باشگاه است؛ لذا ظرف یکی دو روز آینده سرمربی تیم مشخص خواهد شد.

سخنگوی باشگاه همچنین گفت: واقعیت این است که صرفا با این عنوان که ما مهد فوتسال ایران هستیم نمیتوان در لیگ برتر حضور داشت و الان فاصله بودجه ما با کمترین بودجه تیم های لیگ برتری فاصله پنج برابری است که با برخی تیم ها نیز این عدد به بیست برابر یا بیشتر هم می‌رسد و این زنگ خطری است که برای فوتسال قم به صدا درآمده و نیازمند و حمایت مسئولین ارشد استان هستیم.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

بازیکن تیم یکشنبه , ۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۷

خجالت بکشید، از روزی که آمدید فقط دروغ تحویل ما دادید
شما که میگفتید ما مشکل مالی نداریم ،حالا چی شد؟
دم استاد کردی گرم که هوای ما بازیکنان و تیم رو همه جوره داشت با دست خالی، بهترین امکانات‌ رو فراهم کرده بود، ۴ تا پاداش به ما داد و بهترین نتایج رو با یک تیم کاملا جوان گرفتیم.
لطف کنید با آقا فرهاد، همتون برید، قلی زاده، پاک،علی مسعودی و ….