کد خبر : 280544
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 دی 1403 - 13:59
-

شجاعی: مهمترین دغدغه ما تیم ملی بانوان است/اگر قهرمانی آسیا از دست برود فاجعه رخ داده است/باید بهترین نفرات را برای تیم و کادر فنی داشته باشیم

شجاعی: مهمترین دغدغه ما تیم ملی بانوان است/اگر قهرمانی آسیا از دست برود فاجعه رخ داده است/باید بهترین نفرات را برای تیم و کادر فنی داشته باشیم

سرپرست نایب رییسی بانوان فدراسیون فوتبال گفت: بستری را ایجاد خواهیم کرد تا بعد از انتخابات و مجمع وضعیت بانوان را به شرایط ایده آل برسانیم.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، فریده شجاعی با اشاره به حضور دوباره اش در فدراسیون فوتبال، وضعیت فوتسال بانوان را مهمترین دغدغه اش اعلام کرد.

سرپرست نایب رییسی فدراسیون در امور بانوان گفت: در فرصت کم، برنامه کوتاه مدت را دنبال می‌کنیم تا موانع را از سر راه برداریم. مشکلات را رصد می‌کنم و با ارائه راهکار در بهتر شدن وضعیت فوتبال و فوتسال بانوان گام بر می‌داریم. حتی اگر لازم بود تصمیم برای تغییر یا تقویت هر موضوعی به طور جدی به فوریت گرفته خواهد شد تا موانع را از پیش روی ورزش بانوان برداشته و به شرایط مناسب برسیم.
وی ادامه داد: بستری را ایجاد خواهیم کرد تا بعد از انتخابات و مجمع وضعیت بانوان در فوتبال و فوتسال را به شرایط ایده آل برسانیم. به هرحال مشکلات باید حل شود.
وی در ادامه گفت: درباره تیم ملی فوتسال باید بگویم که این تیم دو سال پیاپی قهرمان آسیا شده و اکنون برای کسب عنوان قهرمانی باید برنامه ریزی قوی داشته باشیم. دغدغه همه و مخصوصا من این موضوع است. تیمی است که برایش زحمت زیادی کشیده شده و اگر یکباره از دست بدهیم و حتی جزو سه تیم نباشیم، فاجعه رخ می‌دهد. بر همین اساس باید متمرکز بر روی فوتسال باشیم. در تلاشیم تا کافا و برنامه‌های تدارکاتی بیشتری برای این تیم به اجرا برسد تا در اردیبهشت ماه حضور موفقی در بازی‌های آسیایی داشته باشد.

وی معتقد است که این تیم نیاز به انگیزه مضاعف دارد. در اینباره شجاعی خاطرنشان کرد: با مسئولان، بازیکنان و … جلساتی را برگزار تا با همفکری و خرد جمعی به یک نتیجه مناسب برسیم. باید اول تا سوم آسیا باشیم تا بتوانیم به مسابقات جهانی حضور یابیم. همه تلاش می‌کنیم تا مشکلات این تیم را برطرف کنیم حتی اگر نیاز به یک حرکت انقلابی برای ایجاد انگیزه برای ملی پوشان یا کادر فنی هم باشد، بدون شک این کار را انجام می‌دهیم.
وی درباره تقویت کادر فنی تیم ملی فوتسال گفت:احتیاج به رصد بیشتری داریم، باید جلسات مختلفی را برگزار کنیم و سپس نتیجه بررسی‌ها را در اختیار رییس و اعضای هیات رییسه فدراسیون قرار دهیم تا تصمیم نهایی در این خصوص گرفته شود. با هیچ کس نه دوستی داریم و نه دشمنی و فقط به تیم ملی فوتسال فکر می‌کنیم. باید بهترین نفرات را برای تیم و کادر فنی داشته باشیم. بر همین اساس تصمیم اصولی و دقیقی خواهیم گرفت.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.