کد خبر : 289919
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 - 8:44
-

شمس:می دانستیم حریف ژاپن نمی شویم/هدف حضور در جام جهانی بود/استراتژی تیم بانوان مقابل ویتنام درست بود/این تیم باید کاملاً تغییر کند

شمس:می دانستیم حریف ژاپن نمی شویم/هدف حضور در جام جهانی بود/استراتژی تیم بانوان مقابل ویتنام درست بود/این تیم باید کاملاً تغییر کند

کارشناس فوتسال ایران اعتقاد دارد تیم ملی فوتسال زنان استراتژی درستی را ر جام ملت‌های آسیا به کار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، حسین شمس سرمربی اسبق تیم ملی و کارشناس فوتسال در خصوص عملکرد تیم ملی زنان در جام ملت‌های آسیا گفت: از دوره قبل تا به حال و از سال ۲۰۱۸ که ما قهرمان شدیم رویدادی را تجربه نکردیم و کاملا برعکس تیم‌های ژاپن و تایلند، از مسابقات دور بودیم؛ بنابراین طبیعی بود که از دیدار با این دو تیم فراری باشیم و به نظر من بچه‌ها استراتژی خوبی را از روز اول دنبال کردند. بازی اول و دوم را بردند و دیدار سوم را آگاهانه مساوی کردند که با قرعه تیم دوم از گروه صعود کنند. این موضوع باعث شد در دور یک‌چهارم با تیم ضعیفی روبرو شویم و نیمه‌نهایی با ژاپن مقابله کنیم که‌ می‌دانستیم حریف آن نمی‌شویم. در نهایت هدف ما حضور در جام‌جهانی بود که محقق شد. 

او در خصوص انتقادات زیاد نسبت به مساوی تعمدی برابر ویتنام و اینکه تیم ملی فوتسال زنان هم مانند آقایان و فوتبال ساحلی راه درستی پیش نگرفته تصریح کرد: در مورد فوتسال آقایان در جام‌جهانی باید بگویم در دو بازی اول آنقدر گل زدند که هرطور بود فرانسه به عنوان تیم دوم صعود می‌کرد. ای کاش تیم آقایان هم همین استراتژی تیم ملی زنان را در جام جهانی به کار می‌گرفت؛ یعنی دو بازی اول را با یک برد خفیف و فرانسه را با مساوی پشت سر می‌گذاشت تا با برزیل روبرو نمی‌شد. به نظر من کار بسیار درستی کردند و اگر در یک چهارم به ژاپن یا تایلند برخورد می‌کردند و می‌باختند همه می‌گفتند این چه کاری بود کردند؛ چرا از روز اول فکر نکردند که در گروه دوم شوند؟ حالا که همه چیز بر وفق مراد است و به جام جهانی راه پیدا کرده‌ایم.

کارشناس فوتسال ایران با بیان اینکه دو دوره قبلی مشاور مرد به قهرمانی تیم کمک کرد گفت: به اعتقاد من صعود به جام جهانی کار بسیار بزرگی است زیرا اولین دوره است و اگر راه پیدا نمی‌کردیم برای دختران ما خیلی بد می‌شد بنابراین همه باید خوشحال باشیم و البته از این ناکامی که قهرمان نشدیم درس بگیریم. نظر من این است افرادی که مانع می‌شوند مشاور مرد کنار این تیم قرار بگیرد باید پاسخگو باشند. در دو دوره قبلی که تیم قهرمان آسیا شد علی صانعی روی نیمکت بود که به تیم کمک کرد بدون آن که کوچکترین مشکلی ایجاد شود و همه موازین به درستی رعایت می شد.

حسین شمس در پایان صحبت‌های خود تصریح کرد: من معتقدم این تیم باید کاملاً تغییر کند و چهره‌های جدید و جوان به آن تزریق شود زیرا سن بالایی دارد و بازیکن ۴۰ و ۴۱ ساله در آن حضور دارد. در فوتبال و فوتسال وقتی تیم میانگین سنی بالایی داشته باشد نمی‌توان برابر تیم‌های جوانی مانند ژاپن و تایلند دوام آورد. بنابراین باید نفرات جدید به تیم دعوت شوند و قبل از جام جهانی در چند تورنمنت شرکت کنند. ما بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی را در پیش داریم که می‌تواند بازی تدارکاتی خیلی خوبی باشد؛ در آذرماه هم مسابقاتی در فیلیپین داریم که می‌تواند کمک کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 8 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۸
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

فوتسالی دوشنبه , ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۲۴

تو رو خدا کارشناس فوتسال رو نگاه کن!!!!!
خوب وقتی ما کاملا و‌واضح‌داریم اعتراف می‌کنیم که از ژاپن میترسم اون وقت توقع داشتین در نیمه نهایی ژاپن را ببریم معلومه که قبل از شروع بازی مادر فنی و بازیکنان خودشان را بازنده می دانستند و در شروع بازی گل های بچه گانه خوردند درست مثل بازی مراکش در جام‌جهانی !!!و بازی با ژاپن را مثل آب خوردن از دست دادیم در واقع ژاپن بعد از برد ایران روحیه گرفت و تایلند را در فینال شکست داد
این استدلال های بزدالانه و ژاپن هراسی باعث تضعیف روحیه و فوتسال کشورمان هست
حلا سوال این هست آقای کارشناس چطور با این سخنان گوهربار شما میخواهیم با این تیم ترسو در مقابل برزیل و اسپانیا و آرژانتین در جام جهانی بازی کنیم ؟؟؟!!
نه این حرفا دلیلی برای بازی زشت و ضعیف و بزدلانه در مقابل ویتنام نیست و بازی جوانمردانه را توجیه نمی کند شما معلوم شد چرا دبگر هیچ کسی تیمی را به شما نمی دهد چون شجاعت مربیگری را از دیت دادید و فقط بدرد حرف زدن میخوری!!!

سیاوش دوشنبه , ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۳۶

آقای شمس کشورها دست رو دست نمی‌گذارند که ایران هرساله قهرمان آسیا بشه این ما هستیم که در خواب خرگوشی بسرمیبریم شکست‌های پی در پی درتمامی عرصه های فوتبال ملی و باشگاهی تقریبا به غیر از ساحلی دل مردم را بدرد آورده رئیس فدراسیون فرمایشی یعنی همین

نام دوشنبه , ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۵۵

آقای شمس اتفاقا هیچ دوره ای ما اینقدر اردو برای بانوان نداشتیم تمام مسئولین از پایین ترین تا رییس جمهور به اردو‌تیم ملی آمدند و‌حمایت کردند و دو تورنمنت خوب در شرق آسیا در سال گذشته شرکت کردیم ول بدلیل تصمیمات اشتباه کادر و‌فنی و‌مشاوران اشتباهی که انتخاب شدند و اصلا در سطح محلات هم نبودن و‌معلوم نشد این مشاوران مرد با چه رزومه ای انتخاب شده بودند و دقیقا از کجا و با حمایت چه کسانی آمدند و فقط توریست بودند و در یک سال گذشته سفر رفتند ؟؟! چه کسانی بودند ؟؟؟
ای کاش شجاعانه بازی کرده بودیم و همان مرحله حذفی ژاپن را می بردیم و الان با قهرمانی آسیا می رفتیم جام جهانی الان این تیم دیگر نه محبوبیت دارد و نه مقبولیت !!! هیچ کسی هم این تیم داغون را گردن نمی گیرد

سیاوش دوشنبه , ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۷

از پیش با ذهنیت بازنده وارد میدان شدن، نتیجه ای جز باخت نداره

رضا سه شنبه , ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱

مربی ترسو، کادر فنی ترسو کارشناس ترسو آنوقت ادعای قهرمانی دارند

مهرداد سه شنبه , ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷

هدف فقط حضوز در جام جهانی نیست بلکه هدف نشان دادن قدرت تمیهای ملی ایران به دنیا در عرصه های ورزشی میباشد ولی با این مربی و کادر فنی بجایی نمیرسیم و بجز آبرو ریزی چیزی برای ما نمیماند . اونجا دیگه تیمهای ضعیف آسیایی نیست بلکه تیمهای پر قدرت اروپا و آمریکای جنوبی حضور دارند و امیدوارم کیسه گل نشویم .
این تیم نه تکنیک داشت ، نه تاکتیک ، نه بازیسازی ، نه کنترل توپ ، نه شوت قوی در چارچوب دروازه ، نه فرار بازیکن به عمق دفاع ، نه پاسهای تک ضرب و سریع ، نه توپ پخش کن مشخص و قوی ، نه سن پایین و انرژیک بازیکنان .
بهترین گزینه مربیگری آقای وحید شمسایی بعنوان مربی درجه یک در مسابقات جهانی میباشد با یک دستیار زن . همانگونه که همه تیمهای حاضر دارای مربیان و کادر فنی مرد میباشند با دستیاران زن . پس تا دیر نشده یک مربی درجه یک مرد را برای هدایت تیم ملی در نظر بگیرید تا قدرت خود را به رخ جهانیان بکشیم و افتخار کنیم .
این حرف کاملاً علط است که هدف حضور در جام جهانی است . به چه قیمتی ؟ به قیمت آبرو ریزی ؟ با این مربیان و کادر فنی اگر در جام جهانی حضور نیابیم سنگین تر هستیم . ضمن اینکه بهتر است از بازیکنان جوان تر و انرژیک تر و با تکنیک تر و جنگنده تر بهره بگیریم .
زنده باد ایران پر قدرت .

ناشناس سه شنبه , ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱

ایول با آقای حسین شمس واقعن کاربلد واقعا هستن سایه شون وحدت کم نکنه ا ز سر فوتسال ایران زنده باد شمس تا اب

حسن درخشانی سه شنبه , ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۴

علت بخت مشخص شد،پبش باخته بودیم