کد خبر : 294911
تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 شهریور 1404 - 13:11
-

یوسف خواه:برای قهرمانی باید همه تیم‌ها را شکست دهیم/آن گل‌زحمت کل بچه‌ها بود/در زمین خودمان باید خیلی بهتر از این بازی کنیم

یوسف خواه:برای قهرمانی باید همه تیم‌ها را شکست دهیم/آن گل‌زحمت کل بچه‌ها بود/در زمین خودمان باید خیلی بهتر از این بازی کنیم

سجاد یوسف‌خواه پس از پیروزی برابر سن‌ایچ ساوه گفت: گل برتری ما ثمره تلاش همه بازیکنان بود. مسیر قهرمانی با برد مقابل تمام تیم‌ها هموار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، سجاد یوسف‌خواه، بازیکن تیم فوتسال مس سونگون پس از برد ۲ بر یک تیمش مقابل سن‌ایچ ساوه در هفته ششم لیگ برتر فوتسال کشورمان اظهار کرد: ما یک هفته خیلی سختی را پشت سر گذاشتیم. در این هفته چند بازیکن تیم‌مان دچار ویروس شدند و به دلیل بیماری شرابط مناسبی نداشتند. ولی این بهانه خوبی برای عدم نتیجه‌گیری نبود.

وی افزود: ما در زمین خودمان باید خیلی بهتر از این بازی کرده و نتایج بهتری کسب کنیم. خدا را شکر می‌کنم که بچه‌ها توپ را رساندند و توانستم در دقیقه آخر گل دوم و برتری تیم را به ثمر برسانم.

وی درباره به ثمر رساندن گل دوم مس در دیدار با سن‌ایچ ساوه ادامه داد: باز هم می‌گویم که آن گل‌زحمت کل بچه‌ها بود و من فقط ضربه آخر را زده و توپ را وارد دروازه کردم. خدا خواست و روزی من بود که این گل را بزنم.

یوسف‌خواه در رابطه با تأثیر حضور هواداران مس در بازی‌های خانگی این تیم خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله بتوانیم پاسخ این هواداران را با قهرمانی آخر فصل بدهیم. واقعا این هواداران خیلی زحمت می‌کشند و یار ششم ما هستند. امیدوارم که در هر بازی خانگی، به سالن آمده و ما را تشویق کنند. ما هم ان‌شاءالله از خجالت‌شان در می‌آییم.

بازیکن تیم فوتسال مس سونگون درباره عملکرد این تیم و کسب عنوان قهرمانی در فصل جاری لیگ برتر فوتسال کشورمان خاطرنشان کرد: هنوز خیلی زود است که در این باره صحبت کنیم. ما بازی به بازی پیش می‌رویم. هر بازی برای‌مان حکم فینال دارد. کسی که به فکر قهرمانی است، باید همه تیم‌ها را ببرد. 

وی در پایان درخصوص حضور وحید شمسایی در دیدار مس سونگون و سن‌ایچ گفت: آقای شمسایی اسطوره فوتسال کشورمان و سرمربی تیم ملی هستند. به نظر من حضور وی در سالن باعث روحیه ما می‌شود. بعضی از بازیکنان می‌گویند که حضور سرمربی تیم ملی در سالن باعث تحت فشار قرار گرفتن بازیکنان می‌شود، اما من چنین اعتقادی ندارم. ما بازی خودمان را می‌کنیم و آقا وحید هم از نزدیک شاهد بازی‌ها هستند که این موضوع باعث روحیه بیشتر می‌شود.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.