فرهاد کشاورز در گفتگو با Fut5al :
بازی مقابل بهترین بازیکنان آسیا و جهان باارزش است/ دو مهره کلیدی شازند را نداریم اما آمادهایم

سرمربی پالایشگاه نفت شازند گفت: حضور مقابل بازیکنان بزرگی چون طیبی، آقاپور و اولادقباد که همگی از بهترینهای حال حاضر فوتسال آسیا و جهان هستند، جذاب درخواهد آمد.
فرهاد کشاورز سرمربی پالایشگاه نفت شازند در گفتگو با پایگاه خبری فوتسال گفت: مقابل گهرزمینی بازی داریم که بازی مقابل آنها برای هر بازیکن و هر تیمی باارزش است.
او افزود: با توجه به حضور بازیکنان باکیفیت و تکنیکی حریف و همچنین بازیکنان شایسته در تیم ما در هر دو تیم و اینکه حضور بازیکنان برتر آسیا و ملی پوش در تیم ما و مخصوصا حضور حسین طیبی که برند فوتسال در آسیا و جهان است، سالار اقاپور و مسلم اولادقباد که برترین بازیکن فوتسال سال آسیا شدهاند باعث یک بازی بسیار زیبا و با کیفیت خواهد بود.
سرمربی شازند ادامه داد: در مورد شرایط تیم خودمون متاسفانه مهدی نوروزی و رحمان سارانی رو بعلت مصدومیت در این بازی نداریم اما بازیکنان شایستهای داریم که تمام توان خود را خواهند گذاشت.
کشاورز تاکید کرد: با توجه به اینکه هفته قبل مهمان بودیم و شرایط بسیار بدی را پشت سر گذاشتیم، سرماخوردگی و بعد مسافت در تیم ما خیلی اثرگذار بود اما بیتوجه به این مشکلات با آنالیز خوب و تمرینات مستمر خودمان را آماده بازی با گهرزمین کردهایم.
سرمربی پالایشگاه نفت شازند خاطرنشان کرد: امیدوارم فردا بازی زیبا و باکیفیتی را به نمایش بگذاریم و مسیر خوب و موفق خودمان را ادامه بدیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰