کد خبر : 305803
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 بهمن 1404 - 9:35
-

شمسایی و دو روی سکه روی نیمکت/ تیم ملی فوتسال از ۱۳ نحس عبور می‌کند؟

شمسایی و دو روی سکه روی نیمکت/ تیم ملی فوتسال از ۱۳ نحس عبور می‌کند؟

سرمربی تیم ملی فوتسال این فرصت را دارد تا چهاردهمین قهرمانی ایران در جام ملت‌ها را به نام خود ثبت کند.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، تا امروز ۱۷ دوره از مسابقات جام ملت‌های آسیا برگزار شده که تیم ملی ایران توانسته در ۱۳ دوره قهرمانی بدست آورد و حاکم مطلق فوتسال آسیا لقب گیرد. در ۴ دوره دیگر هم ژاپن قهرمان شده است. در نتیجه در دوره هجدهم که روز سه‌شنبه در اندونزی آغاز می‌شود ایران می‌تواند از عدد ۱۳ عبور کرده و به چهاردهمین قهرمانی برسد یا ژاپن فاصله زیاد خود با ایران را کم کند. در این میان البته خود اندونزی و تایلند هم می‌توانند اولین قهرمانی را کسب کنند.

اسامی بازیکنان اعزامی به شرح زیر است: باقر محمدی، مهدی رستمی‌ها، محمدحسین درخشانی، امیرحسین غلامی، حسین سبزی، مسلم اولادقباد، مهدی کریمی، مسعود یوسف، سالار آقاپور، علی خلیلوند، مهدی مهدی‌خانی، حسین طیبی (کاپیتان)، سعید احمدعباسی و بهروز عظیمی

در این فهرست ۱۰ بازیکن چون طیبی، آقاپور، اولادقباد، احمدعباسی، درخشانی، محمدی، عزیزمی، یوسفی، خلیلوند و کریمی سابقه بازی در جام ملت‌ها را دارند و ۴ بازیکن دیگر برای اولین بار  در این تورنمنت بازی خواهند کرد.

وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی هم برای سومین دوره پیاپی روی نیمکت ایران می‌نشیند. او در اولین دوره در کسب قهرمانی ناکام بود اما در دوره دوم قهرمانی بدست آورد؛ هرچند که در دوره دوم تقابلی با ژاپن نداشت. حال باید دید او در دوره سوم حضورش در جام ملت‌های فوتسال آسیا چه عملکردی از خود به جای می‌گذارد.

ایران در این دوره از رقابت‌ها با عربستان، افغانستان و مالزی هم‌گروه است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.