کد خبر : 306844
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 بهمن 1404 - 9:30
-

تماس وزیر ورزش با تیم قهرمان آسیا

تماس وزیر ورزش با تیم قهرمان آسیا

وزیر ورزش قهرمانی ایران در فوتسال آسیا را تبریک گفت.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، دکتر احمد دنیامالی در تماسی تلفنی، با سرمربی و کاپیتان تیم ملی فوتسال و رییس فدراسیون فوتبال گفت‌وگو کرد.

در پی چهاردهمین قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا پس از پیروزی برابر اندونزی، وزیر ورزش و جوانان در تماس تلفنی این قهرمانی را به اعضای این تیم تبریک گفت.

دنیامالی در این گفت‌وگوابتدا با وحید شمسایی و حسین طیبی سرمربی و کاپیتان تیم ملی فوتسال و پس از آن با مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال به گفت‌وگو پرداخت و ضمن خسته نباشید به اعضای تیم ملی، این قهرمانی را به آنها تبریک گفت.

وزیر ورزش و جوانان همچنین با محمد بروجردی سفیر ایران در اندونزی گفت‌وگو کرد و از تلاشهای سفارت ایران در جاکارتا برای همراهی با تیم ملی فوتسال ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا تشکر و قدردانی کرد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.