شمس در گفتگو با Fut5al :
مرحوم صادق مرادی از استعدادهای درخشان فوتسال بود/ ممنونم که مراسمش را در شأن یک ملیپوش برگزار کردید

سرمربی اسبق تیمملی فوتسال ایران با ابراز تأسف از درگذشت صادق مرادی، از استعداد ویژه این بازیکن در دریبلزنی و بازیهای یک در برابر یک گفت و تأکید کرد که مراسم یادبود او در شأن یک ملیپوش سابق برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری فوتسال، حسین شمس، سرمربی اسبق تیم ملی فوتسال ایران، در گفتوگو با خبرنگار Fut5al با اشاره به خاطرات خود از صادق مرادی اظهار کرد: در نخستین دوره لیگ فوتسال کشور که در سال ۱۳۷۹ بهصورت استانی برگزار شد، با جوانی فوقالعاده مستعد از استان فارس آشنا شدم که در دریبلزنی بینظیر بود و مهارت بسیار بالایی در بازیهای یکبهیک داشت.
وی افزود: بلافاصله این بازیکن را به تیم ملی فوتسال ایران دعوت کردم. به خاطر دارم که او نتوانست در نخستین اردوی تیم ملی حضور پیدا کند، اما استعداد و تواناییهایش به اندازهای چشمگیر بود که شخصاً موضوع را پیگیری کردم تا در اردوی بعدی حاضر شد. صادق مرادی از بازیکنان سابق تیم ملی فوتسال بود و شنیدن خبر درگذشت او واقعاً مرا شوکه کرد.
شمس با اشاره به شرایط جسمانی خود و عدم حضور در مراسم این بازیکن فقید گفت: اگر روی تخت بیمارستان نبودم، حتماً در مراسم او شرکت میکردم. انتظار دارم مراسم صادق مرادی، بهعنوان یک ملیپوش سابق فوتسال، در شأن و جایگاه او برگزار شود که شد.
سرمربی اسبق تیم ملی فوتسال ایران ادامه داد: خوشبختانه دیدم که آقای ناظمالشریعه و دوستانشان در مراسم خاکسپاری صادق مرادی سنگ تمام گذاشتند. امیدوارم مراسمهای بعدی نیز با همین عظمت و شایستگی برگزار شود تا جایگاه این بازیکن و زحماتی که برای فوتسال کشیده است، مورد توجه قرار بگیرد.
وی در پایان درگذشت صادق مرادی را تسلیت گفت و خاطرنشان کرد: درگذشت صادق مرادی عزیز را به خانواده بزرگ فوتسال، علاقهمندان به این رشته در استان فارس و تمامی بزرگان فوتسال کشور تسلیت عرض میکنم و برای خانواده داغدار او صبر و شکیبایی آرزومندم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰