کد خبر : 312975
تاریخ انتشار : جمعه 24 مهر 1405 - 7:46
-

اصغری‌مقدم در گفتگو با Fut5al:

از تساوی مقابل ژاپن راضی نیستیم/ هدف افغانستان بازی با برزیل در فینال است

از تساوی مقابل ژاپن راضی نیستیم/ هدف افغانستان بازی با برزیل در فینال است

مدیرفنی تیم ملی فوتسال افغانستان با وجود تمجید از عملکرد شاگردان این تیم مقابل ژاپن، تأکید کرد که افغانستان برای پیروزی به میدان رفته بود و امیدوار است با شکست پرو، مسیر رسیدن به فینال تورنمنت نیشن کاپ برزیل را هموار کند.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، جواد اصغری‌مقدم، مدیرفنی تیم ملی فوتسال افغانستان، پس از تساوی بدون گل مقابل ژاپن در تورنمنت نیشن کاپ برزیل، در گفتگو با خبرنگار Fut5al اظهار کرد: بازی خوبی بود و بازیکنان ما عملکرد قابل‌قبولی داشتند، اما به دلیل اینکه در اردوی تهران همه بازیکنان را در اختیار نداشتیم، هنوز هماهنگی لازم در تیم ایجاد نشده است. حمید حسینی نیز با وجود مصدومیت بازی می‌کند و ویزای مهران غلامی هم آماده نشد تا بتوانیم او را به برزیل بیاوریم.

وی افزود: انتظار ما کسب سه امتیاز بود، چون معتقدیم بهتر از ژاپن بازی کردیم و شایستگی پیروزی داشتیم. برای رسیدن به جایگاهی که مدنظرمان است، باید در چنین مسابقاتی که فرصت پیروزی مقابل تیم‌های قدرتمند آسیا را داریم، برنده شویم. در صحبت‌هایی که با بازیکنان داشته‌ایم، تلاش می‌کنیم باور پیروزی را در آنها تقویت کنیم. این باور به‌تدریج در تیم شکل می‌گیرد که می‌توانیم تیم‌های بالای رده‌بندی آسیا را شکست دهیم.

مدیرفنی تیم ملی فوتسال افغانستان با تأکید بر اینکه تساوی مقابل ژاپن رضایت‌بخش نیست، ادامه داد: تصور نکنید چون مقابل ژاپن مساوی کرده‌ایم، راضی هستیم. ما واقعاً به دنبال سه امتیاز بودیم و با وجود عملکرد خوب بازیکنان، باید این مسابقه را می‌بردیم. امیدوارم در بازی مقابل پرو روان‌تر بازی کنیم و به پیروزی برسیم. هدف ما در این تورنمنت رسیدن به فینال و رویارویی با تیم ملی برزیل است. این هدف دور از دسترس نیست و اگر بتوانیم پرو را شکست دهیم و در مرحله نیمه‌نهایی نیز به پیروزی برسیم، فرصت بازی مقابل برزیل را خواهیم داشت؛ تجربه‌ای ارزشمند برای بازیکنان افغانستان.

اصغری‌مقدم در بخش دیگری از صحبت‌هایش با قدردانی از تلاش‌های فدراسیون فوتبال افغانستان و نصیر صداقت، مدیر تیم‌های ملی فوتسال این کشور، خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقات دوستانه و برنامه‌ریزی برای حضور تیم‌ها در تورنمنت‌های بین‌المللی کار دشواری است و اعزام یک تیم به برزیل نیز سختی‌های بیشتری دارد. باید از فدراسیون فوتبال افغانستان و نصیر صداقت که برای حضور تیم در این رقابت‌ها زحمات زیادی کشیدند، قدردانی کنیم. تلاش ما این است که از این تورنمنت بهترین تجربه را به دست بیاوریم و با کسب نتایج قابل‌قبول، مردم افغانستان را خوشحال کنیم.

وی در پایان با اشاره به اهداف بلندمدت تیم ملی افغانستان گفت: هدف اصلی ما ارتقای کیفیت تیم ملی و آماده‌سازی برای رقابت‌های مهم پیش‌روست. جام ملت‌های آسیا هدف نخست ما و حضور در جام جهانی فوتسال هدف بعدی‌مان است. امیدواریم با ادامه این مسیر و کسب نتایج خوب، بتوانیم به اهدافمان برسیم.

گفتنی است، تیم ملی فوتسال افغانستان در نخستین دیدار خود در تورنمنت نیشن کاپ برزیل مقابل ژاپن به تساوی بدون گل رسید و در ادامه این رقابت‌ها باید به مصاف پرو برود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.