کد خبر : 313407
تاریخ انتشار : شنبه 2 آبان 1405 - 15:52
-

رضا کردی در گفتگو با Fut5al:

از هواداران بابت تساوی خانگی عذرخواهی می‌کنم/ کمیته داوران شأن تیم ما را رعایت کند

از هواداران بابت تساوی خانگی عذرخواهی می‌کنم/ کمیته داوران شأن تیم ما را رعایت کند

سرمربی پالایش نفت شازند ضمن عذرخواهی از هواداران بابت توقف خانگی مقابل نگین تندیس قرچک، از عملکرد بازیکنانش تمجید کرد و خواستار دقت بیشتر کمیته داوران در انتخاب داوران مسابقات شد.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، رضا کردی، سرمربی پالایش نفت شازند، پس از تساوی سه بر سه مقابل نگین تندیس قرچک در هفته نهم لیگ برتر فوتسال، در گفتگو با خبرنگار Fut5al اظهار کرد: ابتدا به هر دو تیم خسته‌نباشید و خدا قوت می‌گویم. فکر می‌کنم عزیزانی که از نزدیک مسابقه را تماشا کردند، از بازی لذت بردند؛ به‌ویژه از موقعیت‌های بی‌شماری که روی دروازه حریف ایجاد کردیم. متأسفانه بی‌دقتی در ضربات آخر و هنرنمایی دروازه‌بان نگین تندیس باعث شد این فرصت‌ها به گل تبدیل نشوند. از همه هواداران عزیزمان بابت این تساوی خانگی عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: از بازیکنان بامعرفتم، کادر فنی و مجموعه پشتیبانی تیم، به‌ویژه کادر پزشکی زحمتکش، تشکر می‌کنم. با توجه به مصدومیت چند بازیکن، اعضای کادر پزشکی در طول هفته تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا این بازیکنان را برای مسابقه آماده کنند و از زحمات همه آنها قدردانی می‌کنم.

سرمربی پالایش نفت شازند در ادامه با اشاره به مسائل داوری تصریح کرد: از کمیته محترم داوران درخواست می‌کنم در انتخاب و چیدمان داوران دقت بیشتری داشته باشند. قرار نیست چون رضا کردی همواره از داوران حمایت می‌کند، شأن تیم ما رعایت نشود. انتظار داریم در این زمینه توجه و دقت لازم صورت بگیرد.

کردی در پایان خاطرنشان کرد: از رسانه وزین شما نیز که فوتسال را با دقت دنبال می‌کند و در مسیر حمایت از این رشته ورزشی گام برمی‌دارد، کمال تشکر و سپاسگزاری را دارم.

گفتنی است، پالایش نفت شازند در هفته نهم لیگ برتر فوتسال در دیداری خانگی با نتیجه سه بر سه مقابل نگین تندیس قرچک متوقف شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.