کد خبر : 9438
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 شهریور 1393 - 10:05
-

شمسایی:همه بازی ها برای ما فینال است

شمسایی:همه بازی ها برای ما فینال است
سرمربی تیم فوتسال ماهان تندیس قم با بیان اینکه در ازای سیاست جوانگرایی، آینده فوتسال قم تضمین می‌شود گفت: تمامی مسابقات برای تیم ماهان تندیس قم حکم فینال را دارد.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران، امیر شمسایی درباره وضعیت تیم فوتسال ماهان تندیس در لیگ بر‌تر فوتسال کشور اظهار کرد: کسب دو پیروزی در دو بازی نخست لیگ بر‌تر، نمی‌تواند نشان دهنده مدعی بودن تیم ما باشد اما نتیجه‌ای امیدوار کننده است و با توجه به دشواری مسابقات در هفته‌های نخست، کسب این دو برد برای ما از ارزش ویژه ای برخوردار است.
وی گفت: نمی‌خواهیم خود را مدعی قهرمانی در لیگ بر‌تر بدانیم اما به دنبال این هستیم که تیمی قابل احترام و سرسخت برای سایر تیم‌ها باشیم و بازی به بازی پیش برویم و طبیعی است که اگر طی این روند با جمع آوری امتیاز و حضور در رده‌های بالای جدول باشد، برای ما خوشحال کننده است.
سرمربی تیم ماهان تندیس قم افزود: به بازیکنانم گفته‌ام که همه بازی‌ها برای ما حکم فینال دارد و در هر بازی باید با تفکر پیروزی و موفقیت به میدان برویم.
شمسایی بیان کرد: در فصل جدید ماهان تندیس را بومی کرده‌ایم و از بازیکنان جوانی استفاده می‌کنیم که این سیاست، تبعاتی را هم در پی دارد اما در ازای این سیاست، آینده فوتسال قم تضمین می‌شود.
وی عنوان کرد: قم مهد فوتسال ایران است و بازیکنان جوان فوتسال قم آن قدر خوب هستند که بتوانند در سطح لیگ بر‌تر خودنمایی کنند و از بابت حضور بازیکنان جوان دغدغه‌ای نداریم و بتدریج به آن‌ها فرصت می‌دهیم.
سرمربی تیم فوتسال ماهان تندیس تصریح کرد: در هفته‌های آتی با مرور زمان، بازیکنان جوان را به ترکیب تیم تزریق می‌کنیم تا این بازیکنان هم تجربه بازی در لیگ بر‌تر را به دست بیاورند و اعتقاد من است که بازیکنان جوان حداقل ۵ یا ۶ سال، نماینده قم در لیگ بر‌تر فوتسال را بیمه می‌کنند.
شمسایی درباره بازی این هفته تیمش برابر تاسیسات دریایی تهران خاطرنشان کرد: تاسیسات دریایی تیمی فیریکی و قدرتی است که در کار دفاعی، خوب عمل می‌کند و تصور می‌کنم در دیدار ما و تاسیسات، تیمی که حداقل اشتباه را داشته باشد برنده است.
انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 7 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۷
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

نام... یکشنبه , ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴

فقط داش محسن امپراطور میتونه این تیم رو قهرمان کنه!!

نام ... یکشنبه , ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۴

امیر شمسایی اون موقعی که تیم بی پول ارم کیش رو توی لیگ نگه داشت ارزش خودشو نشون داد، محسن حسن زاده هم خوبه ولی از نظر تجربه هنوز خیلی کار داره، امیر شمسایی از نظر فنی بالاتره و این رو سابقه این مربی نشون میده، بر کسی پوشیده نیست که هر وقت امیر شمسایی مدیر فنی تیم وحید شمسایی بوده در حد سرمربی برای اون تیم کار کرده و نتیجه اش هم شده قهرمانی دبیری یا فولاد ماهان

نام... یکشنبه , ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۶

دوست عزیز اشتباه نکن ۲ سال پیش همین آقای شمسایی تیم رو فقط به خاطر پول قبل از بازی حساس گیتی پسند ول کرد و رفت چون میترسید بد بباره !! ولی آقا محسن اومد بازی رو برد و تیم رو از بدبختی در اورد پارسال هم که تیم در حال سقوط بود آقا محسن اومد تیم رو نجات داد اشتباه به مردم آدرس ندهید !! در ضمن از این تیم فقط محمد کوهستانی رفت دبیری و میثم بجایش برگشت و بقیه سر جاشون هستند این تیم مدعی اول قهرمانی است و اصلا هم جوان نشده و اون یکی دونفر جوان هم اصلا تاپیر گذار نیسنتد در ضمن دعا کنید شمسایی تا آخر فصل بمونه چون تا جایی تا آخر نمونده!!

نام ... یکشنبه , ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۶

مسعود دانشور و محمد وزیرزاده هم رفتن، مگه یه تیم فوتسال چند تا بازیکن داره که ما بخواهیم رفتن دو یا سه بازیکن رو تأثیرگذار ندونیم؟ سال ۸۸ ارم کیش بعد از رفتن شفیعی هیچی برای ارائه نداشت اما شمسایی نیم فصل دوم اومد و اگه یادتون باشه هفته های پایانی فیروز صفه رو ۳-۰ برد و توی اصفهان جلوی ماهان که ۵ نفر اصلی جام جهانی ۲۰۰۸ رو داشت ۲-۱ باخت و شرایط بازی جوری بود که نظری بهترین دروازه بان هفته شد! در حالیکه سال قبلش ۱۷ تا از این تیم خورده بودیم، یا سال ۸۶ که تیم بحران زده رضا کردی رو گرفت و فولاد ماهان رو برد و در شرایطی با منصوری مساوی کرد که دو تا پنالتی نقطه دوم رو مجید لطیفی و فکر کنم اصغر حسن زاده از دست دادن، تا همین مساوی مانع قهرمانی منصوری بشه

نام ... یکشنبه , ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۶

ضمن اینکه پارسال ماهان تندیس چند تا بازیکن رو اواسط فصل گرفت تا تیمش تقویت بشه ولی تیم امسال ۸۰ درصدش امیدهای ماهان تندیس هستن و این تیم رو مدعی کردن کار هر مربی نیست، از همشهری های قمی خواهش میکنم وقتی مقایسه میکنن حسن زاده و شمسایی رو به این نکته توجه کنن که تیم امسال و پارسال از لحاظ مهره خیلی فرق کردن، امسال ماهان تندیس با ۱۵ بازیکن زیر ۲۱ سال جوون ترین تیم لیگ هست

نام ... یکشنبه , ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۸

محسن باید کمک امیر شمسایی بشه حالا حالا ها کار داره محسن تا مربی بشه معیار مربی وقتی مشخص میشه که با تیم ضعیف قهرمان بشی

نام ... دوشنبه , ۲۴ شهریور ۱۳۹۳ - ۹:۰۱

محمد دهقان هم رفته