نامه نگاری برای در اختیار گرفتن دو ملی پوش نوریل نیکل

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران،برای بازی با کرواسی ۱۶ بازیکن به تیم ملی دعوت شدند که در نهایت قرار است ۱۴ بازیکن راهی کرواسی شوند.در این بین برای اضافه شدن اصغر حسنزاده و حسین طیبی به تیم ملی با روسها نامهنگاری شده است اما هنوز مشخص نیست که باشگاه نوریلنیکل آنها را در اختیار
به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران،برای بازی با کرواسی ۱۶ بازیکن به تیم ملی دعوت شدند که در نهایت قرار است ۱۴ بازیکن راهی کرواسی شوند.در این بین برای اضافه شدن اصغر حسنزاده و حسین طیبی به تیم ملی با روسها نامهنگاری شده است اما هنوز مشخص نیست که باشگاه نوریلنیکل آنها را در اختیار تیم ملی قرار میدهد یا نه، چون دو بازیکن ماه گذشته نیز تیم ملی را در بازی دوستانه با روسیه در تهران همراهی کردند.
هاشمزاده دراینباره یادآور شد: «طبق قانون به باشگاه نوریلنیکل نامه زدهایم که هنوز جواب رسمی آنها نیامده است. منتظر جواب این باشگاه میمانیم و در عین حال نمیخواهیم با اصرار برای دراختیار داشتن لژیونرها، رابطه خوبمان با روسیه دچار خلل شود و یا اینکه لژیونرهایمان ضرر کنند.»
برایناساس اگر باشگاه روسی حسنزاده و طیبی را به تیم ملی ندهد، دو بازیکن در آستانه دیدار با کرواسی از فهرست تیم خط خواهند خواهند خورد، اما اگر لژیونرها بیایند، چهار بازیکن خط میخورند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰