کد خبر : 32849
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 تیر 1394 - 11:30
دسته‌بندی نشده
-

تکلیف نام و مدیر عامل تیم قم تا فردا مشخص می شود

تکلیف نام و مدیر عامل تیم قم تا فردا مشخص می شود
تکلیف اسپانسر و نام نماینده قم در لیگ برتر و مدیرعامل این باشگاه فردا مشخص می شود.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران،وضعیت تیم ماهان تندیس قم همچنان نامشخص است. پس از اینکه امیر جلالی مدیرعامل سابق این باشگاه اعلام کرد که قصد تیمداری ندارد امتیاز این تیم به اداره کل ورزش استان قم رسید که پس از آن بازیکنانی هم جذب کردند و حتی محسن حسن‌زاده را به عنوان سرمربی تیم انتخاب کردند اما حسن‌زاده پس از مدتی با غیاثی که به عنوان نماینده تام‌الاختیار انتخاب شده بود به مشکل خورد و تصمیم به جدایی از تیم گرفت و به حفاری پیوست.

مهدی پاک سرپرست ماهان تندیس در خصوص وضعیت این تیم گفت: قرار است اداره کل ورزش استان قم برای تیم اسپانسری پیدا کند که احتمالا طی روزهای امروز و فردا این مسئله نهایی خواهد شد و اسپانسر نام تیم و همچنین مدیرعامل را انتخاب خواهد کرد.

تمرینات ماهان تندیس هم‌اکنون زیر نظر غیاثی در قم انجام می‌شود. این تیم قرار است از امروز اردوی پنج روزه‌ای را در ملایر تا جمعه برگزار کند و پس از آن به قم برگردد و احتمالا یک اردوی دیگر نیز برگزار خواهد کرد.

ماهان تندیس با ۱۳ بازیکن تمرینات خود را انجام می‌دهد که ۳ بازیکن جدید به این تیم اضافه شده‌اند و ۱۰ بازیکن از فصل گذشته در تمرینات حضور دارند.محمد کوهستانی از دبیری، میثم اینانلو از منصوری قرچک و محمد رستمی دروازه‌بان شهروند ساری که گلر تیم ملی امید نیز است به این تیم پیوسته‌اند.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۳
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

حیدری دوشنبه , ۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱

شنیده ها حاکی از این هست که ناصر شریفی آقای جلالی را تحت فشار گذاشته که اسپانسر بشه و خودش دوباره مدیرعامل فکر کنم اوضاع داره خراب میشه شریفی ول کن جلالی نیست

سيروس دوشنبه , ۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۶

یاحسین!!

نام ... دوشنبه , ۱ تیر ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۰

برادر من چه مشکلی ایشون بخاطر پول بیشتر به حفاری رفت واقعیت که نمیشه انکار کرد