کد خبر : 60081
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 بهمن 1394 - 12:47
-

کشاورز: تا فینال نمی‌توانم برای تیم ملی بازی کنم/ مردم دعا کنند تا قهرمان شویم

کشاورز: تا فینال نمی‌توانم برای تیم ملی بازی کنم/ مردم دعا کنند تا قهرمان شویم
کاپیتان تیم ملی با بیان اینکه مصدوم است تاکید کرد که تا بازی فینال نمی تواند به میدان برود.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران،محمد کشاورز در مورد صعود تیم ملی فوتسال کشورمان به مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا اظهار داشت: خوشبختانه شرایط تیم ملی خیلی خوب است و بچه‌ها سرحال هستند. انگیزه بالایی هم در تیم وجود دارد که همه اینها باعث شد از مرحله گروهی با اقتدار صعود کنیم.

وی ادامه داد: اوج کار ما دیدار مقابل عراق بود که با ارائه یک نمایش فوق‌العاده ۱۳ گل به این تیم زدیم و آماده دیدارهای بعدی تیم ملی هستیم.

کاپیتان تیم ملی فوتسال کشورمان در خصوص آخرین وضعیت مصدومیتش هم گفت: امروز MRI  گرفتم و پزشکان کفتند که درمان آسیب دیدگی من ۲ هفته طول می‌کشد. البته مصدومیت آنچنان جدی نیست اما طول درمان آن زیاد است.

کشاورز افزود: پزشکان در تلاش هستند که من را تا بازی نهایی آماده کنند که اگر به امید خدا فینالیست شدیم بتوانم در این بازی به میدان بروم.

وی در پایان عنوان کرد: از همه مردم خوب کشورم می خواهم برای موفقیت تیم ملی در ازبکستان و کسب مقام قهرمانی ما را دعا کنند.

منبع:میزان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۳
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

حاتمی سه شنبه , ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱:۵۶

خودت راباچاپلوسی به تیم ملی رساندی.تا۳سال قبل خوب بودی وحقت بودبازی کنی ولی امسال باحق کشی ولابی به تیم ملی رفتی وازتوخیلی بهتریناش رادعوت نکردندوحسرت به دل بازی درتیم ملی ماندند.

نام ... سه شنبه , ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۶

بچه خوب
درسته که همه چیز نهایتا دست خداست ولی یعنی اگه مردم دعا نکنند نمیشه قهرمان شد؟!
تازه اگه مردم ژاپن هم همه دعا کنند که تعداد آنها بیشتره!
یعنی تمرین و اردو و تلاش و همدلی و تکنیک و تاکتیکهای متفاوت وخلاقیت و شرایط بدنی و برای بعضی امکانات و شرایط مالی و لابی و … اثر نداره؟

alireza چهارشنبه , ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۹:۱۹

کاپیتان ان شا الله هر چه زود تر به بازی ها برسید