کد خبر : 239131
تاریخ انتشار : جمعه 28 بهمن 1401 - 9:48
-

نصیری: با تلاش و یکدلی قهرمان شدیم

نصیری: با تلاش و یکدلی قهرمان شدیم

کاپیتان تیم فوتسال مس‌سونگون ورزقان گفت: با تلاش و یکدلی اعضای تیم، موفق شدیم عنوان قهرمانی را از آن خود کنیم.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ، بابک نصیری، پس از قهرمانی مس‌سونگون ورزقان در لیگ‌برتر فوتسال، اظهار کرد: هدفمان کسب قهرمانی بود و با تلاش و یکدلی، بازیکنان، کادرفنی و کادر مدیریتی توانستیم به این عنوان دست پیدا کنیم.

وی در رابطه با جدایی فرهاد فخیم در میانه فصل از مس‌سونگون ادامه داد: من به این بازیکن احترام بسیاری قائل هستم و نشد که در تیم بماند و برای‌اش آرزو موفقیت دارم.

وی افزود: عامل اصلی موفقیت یک تیم از مدیریت باشگاه نشأت می‌گیرد و خدا را شاکرم که علاوه بر رسول خطیبی در راس مدیریت، دیگر مدیریت نیز برای موفقیت مس‌سونگون تلاش کرد که در نهایت توانستیم جام قهرمانی را بالای سر بریم.

کاپیتان تیم فوتسال مس‌سونگون در رابطه با ماندن یا جدایی خود از این تیم، عنوان کرد: اکنون هشتمین سال حضورش حضورش این تیم را سپری می‌کنم و امیدوارم قسمت شود که این حضور تداوم داشته باشد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.