کد خبر : 250462
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1402 - 7:44
-

دعوت مدیر مس از هواداران آذری برای حضور در دیدار با حافظ ساری

دعوت مدیر مس از هواداران آذری برای حضور در دیدار با حافظ ساری

مهدی مرشدی، مدیر تیم فوتسال مس سونگون از هواداران این تیم خواست تا روز یکشنبه این تیم را تنها نگذارند.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، تیم مس سونگون خود را برای دیدار هفته نهم لیگ برتر مقابل پوشاک حافظ ساری آماده می کند. مهدی مرشدی با تاکید به تغییر زمان این بازی گفت: بازی مس سونگون و پوشاک حافظ ساری به تصمیم سازمان لیگ و به دلیل حضور تیم‌ملی در انتخابی جام ملت های آسیا ۲۰۲۴ مثل تمام بازی‌های هفته نهم با دو روز تاخیر و در روز یکشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. 

 

او در مورد حضور تماشاگران در سالن گفت: امیدوارم مثل همیشه که هواداران عزیز با حضور در سالن به پیروزی تیم کمک کرده اند روز یکشنبه نیز شاهد حضور گرم آنها در سالن پورشریفی باشیم. 

 

مدیر تیم فوتسال مس سونگون در مورد وضعیت تیم گفت: در غیاب ملی‌پوشانمان برای بازی با پوشاک حافظ ساری آماده می‌شویم و خدا را شکر‌ بچه‌ها روحیه بالایی دارند، در مورد مسائل فنی تیم هم کادرفنی محترم بهتر می‌توانند اظهارنظر‌ کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.