کد خبر : 263351
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 فروردین 1403 - 20:55
-

مس سونگون بعد ۱۰سال صاحبخانه شد

مس سونگون بعد ۱۰سال صاحبخانه شد

ساختمان مرکزی باشگاه مس سونگون در ورزقان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، مس سونگون ورزقان که در سال‌های تیمداری خود همواره از ساختمان‌های استجاری جهت باشگاه، خوابگاه و سالن‌های تمرینی استفاده می‌کرد، در اولین گام ساختمان جدید باشگاه خود را در ورزقان به بهره‌برداری رساند تا برای اولین بار صاحبخانه شود‌. 

یاسر نجف‌زاده مدیر عامل مس سونگون در ارتباط با بهره‌برداری ساختمان این باشگاه تصریح کرد: بعد از یک دهه سپری شدن عمر باشگاه بزرگ مس سونگون ورزقان، الحمدلله شاهد بهره‌برداری ساختمان مرکزی باشگاه در شهرک مس واقع در شهرستان ورزقان هستیم که آرزوی دیرینه مردم ورزش دوست این منطقه تحقق یافته که نشانه یک نماد ارزشمند از این باشگاه است. 

وی افزود: این ساختمان در ۵ طبقه شامل ۴ واحد اداری، یک باب مهمانسرا، و بخش تالار افتخارات باشگاه است که همگی افتخارات باشگاه اعم از کاپ‌ها، مدال‌ها، نشان‌ها، یادگاری بازیکنان، مربیان و باشگاههای مختلف را در خود جای داده است. 

نجف‌زاده تاکید کرد: نگاه زیرساختی به ورزش در باشگاه مس سونگون ورزقان و اهمیت و اولویت دادن به این نگاه سبب شد با یک کار هدفمند و جهادی، در عرض ۸ ماه توانستیم این ساختمان که در واقع نماد توسعه و پیشرفت باشگاه است به کمک تمامی همکاران عزیزمان در مجتمع مس سونگون ورزقان و خصوصا تلاش‌ها و مساعدت‌های آقای دکتر عباس‌زاده و بخش‌های زیر مجموع ایشان و همچنین موافقت شرکت ملی صنایع مس ایران عملی کنیم. 

مدیرعامل مس سونگون ورزقان تاکید کرد: بالطبع توسعه استراتژیک و همه جانبه باشگاه مس سونگون باید در اولویت باشد و علاوه بر هدایت تیم‌های مختلف، باید به دنبال ایجاد ابنیه ورزشی مخصوصا در شهر عزیزمان ورزقان باشیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

علی اسلامی سه شنبه , ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۰:۳۲

دکتر نجف زاده انصافا مدیر ورزشی، تحصیلکرده و کاربلد بومی است، اگر خناسان سنگ انداز اجازه دهند، مدیریت ایشان با حمایت مدیران شرکت مس، قطعا باعث رشد و شکوفایی باشگاه و ورزقان خواهد شد.