کد خبر : 272798
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 شهریور 1403 - 13:11
-

چالش حضور در «عمارت» برای وحید شمسایی/ بارها پیشنهادها را رد کردم

چالش حضور در «عمارت» برای وحید شمسایی/ بارها پیشنهادها را رد کردم

وحید شمسایی مربی فوتسال درباره حضور در برنامه «عمارت» بیان کرد که به دلیل چالش جذاب آن پذیرفته است که در این برنامه حضور داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، وحید شمسایی با اشاره به حضورش در برنامه «عمارت» که به میزبانی سعید فتحی‌روشن به شعبده می‌پردازد بیان کرد: این برنامه چالشی داشت که دوست داشتم از نزدیک بیایم و در این تجربه حضور داشته باشم و فکر کردم هم می‌تواند فضایی ورزشی و هم هنری داشته باشد.

وی اضافه کرد: حضور پژمان بازغی از دوستانم در این برنامه مزیدی بر علت شد و تیم با انگیزه و حرفه‌ای این کار در کنار هم جمع شدند که همه اینها دلیلی بود تا بتوانم از برنامه استقبال کنم.

شمسایی که کمتر در رئالیتی‌شوها حضور دارد در این‌باره اظهار کرد: به نظرم هر کسی باید کار خود را انجام دهد و در حوزه‌ای که تخصص دارد حضور داشته باشد. با اینکه خیلی پیشنهاد داشتم و رفقای زیادی هم در مسیر فیلم و سریال و برنامه‌های مختلف داشته‌ام اما درست یا غلط انتخابم نبوده است. امیدوارم از این انتخاب احساس رضایت داشته باشم و مردم هم کار را دوست داشته باشند.

این بازیکن و مربی فوتبال درباره حضورش در این برنامه بیان کرد: اینجا خیلی از اتفاقات شگفت‌انگیز بود. من در خیلی از قسمت‌ها استرس کامل داشتم ولی تمام تلاش خود را داشتیم که برای مخاطب جذاب باشد.

وی در پایان درباره فساد فوتبال و اینکه چطور می‌توان در برنامه های تلویزیونی به این موضوع پرداخت بیان کرد: این موضوع فقط مختص یک برنامه تلویزیونی نیست. نباید صرفاً به یک خبر اعلامی اکتفا کرد بلکه باید پیگیری وجود داشته باشد. خدا را شکر در این چند وقت خوب این پرونده‌ها پیگیری شد اما تکلیف باید مشخص شود.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

نام یکشنبه , ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۹

شمسایی تو بهتره هر چه زودتر تیم ملى رو رها کنى برى دنبال خاله شادونه و خیمه شب بازى چون بِه روحیه تو نزدیکتر هست تیم ملى یک انسان وارسته و شجاع و کاربلد میخواد که بتونه جوانگرایی کنه و در جام جهانى نتیجه بگیره نه کسى مثل تو که هنوز نرفته جام جهانى ترسیده!!!