این نمایش ها دیگه خیلی قدیمی شده اگر شمسایی بخواهد عمدا به فرانسه ببازد که به تایلند بخورد در واقع نشان می دهد که شمسایی یک مربی ترسو هست و اعتماد به نفس تیم ایران از همین بازی از بین خواهد رفت مثل دوره قبل که هم جلوی ازبک افتضاح بودیم هم جلوی قزاقستان و اوت شدیم و ناظم الشریعه هم برکنار شد
امیدوارم حالا فیفا ایران رو سید یک قرار داده خودمان خرابش نکنیم و اعتماد به نفس تیم رو پایین نیاوریم
ویروس آنفولانزا در اردوی تیم ملی فوتسال!

۵ بازیکن ملی پوش فوتسال کشورمان در جام جهانی در آستانه بازی با فرانسه به ویروس آنفولانزا مبتلا شدند.
به گزارش پایگاه خبری فوتسال ، تیمملی فوتسال کشورمان روز گذشته با پیروزی مقابل گواتمالا صعودش را به مرحله یک شانزدهم و حذفی رقابتهای جام جهانی ۲۰۲۴ قطعی کرد و باید روز یکشنبه ساعت ۱۷:۳۰ برای صدرنشینی به مصاف فرانسه برود.
شنیده شده که ۵ ملی پوش فوتسال کشورمان به نام های سعید مومنی ،مسلم اولاد قباد، امیر حسین درخشانی، امیر حسین داودی و سجاد یوسف خواه به ویروس آنفولانزا دچار شدند که در حال حاضر تحت نظر پزشکان تیم هستند.
با توجه به کارتهای گرفته شده توسط محمدرضا سنگ سفیدی و حسین طیبی تیمملی فوتسال کشورمان قطعا در بازی با فرانسه با مشکلاتی روبرو خواهد داشت.
باید ببینیم تا روز یکشنبه بازیکنان ملی پوش می توانند سلامتی خود را به دست آورند و اینکه وحید شمسایی سرمربی تیم ملی چه تدابیری برای این بازی میاندیشد.
برچسب ها :تیم ملی فوتسال ایران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
محمد حسین درخشانی نه امیرحسین
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲