کد خبر : 307589
تاریخ انتشار : جمعه 1 اسفند 1404 - 22:19
-

تا آخرین مسابقه برای قهرمانی می‌جنگیم

افضل: در بازی رفت فرهاد بود و باختیم‌ /اسم سنگ سفیدی را نیارید

افضل: در بازی رفت فرهاد بود و باختیم‌ /اسم سنگ سفیدی را نیارید

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ، سرمربی تیم فوتسال مس‌سونگون ورزقان به غیبت برخی از چهره‌های خبرساز تیمش واکنش نشان داد.   علیرضا افضل گفت: ما بعد از یک شکست غیرمنتظره در بازی گذشته،توانستیم با وجود شرایط سخت و کمبود انرژی، پیروز میدان شویم. پیش از این وقفه ۴۵ روزه در لیگ باعث شد تیم

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ، سرمربی تیم فوتسال مس‌سونگون ورزقان به غیبت برخی از چهره‌های خبرساز تیمش واکنش نشان داد.

 

علیرضا افضل گفت: ما بعد از یک شکست غیرمنتظره در بازی گذشته،توانستیم با وجود شرایط سخت و کمبود انرژی، پیروز میدان شویم. پیش از این وقفه ۴۵ روزه در لیگ باعث شد تیم از فرم ایده‌آل خارج شود. سه بازیکن ملی‌پوش ما برای بازی‌های تیم ملی ونزوئلا به اردوی برون‌مرزی رفتند و همین موضوع روند تمرینات را به‌هم زد. متأسفانه در این مدت چند نفر از بچه‌ها سرماخورده بودند و آماده‌سازی تیم به شکل دلخواه انجام نشد. 

او ادامه داد: با وجود مشکلات بدنی و روحی، امروز عملکرد قابل قبولی داشتیم، اما فرصت‌های زیادی را از دست دادیم. امیدوارم در بازی‌های آینده شرایط بهتر شود. به قهرمانی همچنان اعتقاد داریم و تا روز آخر می‌جنگیم.

افضل، درباره عدم استفاده از برخی بازیکنان اصلی از جمله مهدی رستمی گفت: رستمی در این بازی در شرایط همیشگی خودش نبود و تمرکز لازم را نداشت. در لحظات پایانی نیز به‌خاطر از دست دادن تمرکز، تعویض شد تا تیم دچار خطا نشود. من برای همه بازیکنان احترام قائلم، ولی باید هر کسی وقتی آمادگی ندارد، خودش کنار برود تا به تیم لطمه نخورد.

او در واکنش به پرسشی درباره‌ غیبت برخی نفرات با تجربه مانند سنگ‌سفیدی نیز گفت: لطفا اسم سنگ سفیدی را نیارید. در نیم‌فصل اول اتفاقاتی افتاد که باعث شد از او استفاده نکنیم. او به تیم ضربه زد و بازیکنانی مثل بهروز عظیمی مقصر نبودند. بازیکنان بزرگ ارزشمندند، اما وقتی چند نفر از ترکیب اصلی در فرم مطلوبی نیستند، عملاً دست ما بسته است. در دوران تعطیلی لیگ هم به‌دلیل محدودیت مالی امکان برگزاری بازی تدارکاتی را نداشتیم و این مسئله به ضررمان تمام شد.

او درباره تاثیر نبود فرهاد فخیم در باخت مس برابر گیتی پسند گفت: در بازی رفت فرهاد بود و باختیم‌. گلزنی کرد، اما خوب روی سوتی او گل خوردیم. این موارد دلیلی نمی‌شوند که تیمی ببرد.

سرمربی تیم فوتسال مس سونگون در ادامه درباره محمدرضا کافی، مدیرعامل جدید این باشگاه اظهار کرد: در حال حاضر کافی به‌عنوان مدیرعامل جدید باشگاه مشغول به کار شده و فردی منظم و اهل برنامه است. البته هنوز فرصت زیادی نداشته تا تغییرات اساسی بدهد، اما به آینده امیدواریم. از مدیران پیشین هم قدردانی می‌کنم؛ همه تلاش‌شان را برای موفقیت تیم انجام دادند.

افضل در پایان گفت: تیم ما روحیه قهرمانی دارد. با وجود تمام سختی‌ها و مشکلات، از هدفمان عقب نمی‌نشینیم و تا آخرین مسابقه برای قهرمانی می‌جنگیم.

 دیدار تیم‌های مس‌سونگون ورزقان و فولاد هرمزگان در جریان هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتسال، شامگاه پنجشنبه ۳۰ بهمن، در سالن پورشریفی تبریز، با برتری ۲ بر یک سونگونی‌ها به پایان رسید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

ناشناس شنبه , ۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۳

آقای افضل شما که دوست دارید گیتی پسند قهرمان شود و ارنجی که مقابل تیم شهر خودت چیدی از قبل معلوم بود مس سکون بازنده اون دیدار خواهد بود