کد خبر : 311903
تاریخ انتشار : شنبه 28 شهریور 1405 - 12:42
-

از اولین برد سن ایچ تا پنجمین باخت پردیس؛ دو تیم، دو سرنوشت

از اولین برد سن ایچ تا پنجمین باخت پردیس؛ دو تیم، دو سرنوشت

سن‌ایچ ساوه سرانجام در هفته پنجم لیگ برتر فوتسال طعم پیروزی را چشید؛ شاگردان سعید کشاورزی در دیداری نزدیک و پرتنش، پردیس شهید شیری قزوین را ۳ بر ۲ شکست دادند.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، سن‌ایچ ساوه سرانجام در هفته پنجم لیگ برتر فوتسال طعم پیروزی را چشید؛ شاگردان سعید کشاورزی در دیداری نزدیک و پرتنش، پردیس شهید شیری قزوین را ۳ بر ۲ شکست دادند تا بعد از چهار هفته انتظار، نخستین سه امتیاز فصل را به حساب خود واریز کنند. در طرف مقابل، پردیس برای پنجمین هفته متوالی شکست خورد تا همچنان بدون امتیاز در انتهای جدول باقی بماند؛ شرایطی که هرچه بیشتر ادامه پیدا کند، جبران فاصله ایجادشده برای تیم علی عبدالهی دشوارتر خواهد شد.

سن‌ایچ بالاخره قفل را باز کرد

سن‌ایچ ساوه فصل را آن‌طور که انتظار داشت آغاز نکرد. سه تساوی و یک شکست در چهار هفته نخست، حاصل کار تیم سعید کشاورزی بود؛ نتایجی که اگرچه نشان می‌داد سن‌ایچ فاصله زیادی با گرفتن امتیاز ندارد، اما یک مشکل مهم وجود داشت: بردی در کار نبود.

این تیم سرانجام در قزوین طلسم را شکست.

سن‌ایچ در مسابقه‌ای که از ابتدا تا انتها فاصله دو تیم در آن کم بود، سه بار به گل رسید و در نهایت با نتیجه ۳ بر ۲ از سد پردیس شهید شیری گذشت.

امیرحسین ابطحی، مسعود عباسی و مهدی عامری سه گل سن‌ایچ را به ثمر رساندند و در سوی مقابل حسین خدامی‌فرد و آرمان رمضانی برای پردیس گلزنی کردند.

نکته مهم برای سن‌ایچ، فقط سه امتیاز این مسابقه نیست؛ بلکه شکستن روندی است که می‌توانست با گذشت هفته‌های بیشتر، فشار روانی بیشتری روی تیم ایجاد کند.

تیمی که چهار هفته بدون برد پشت سر گذاشته بود، حالا نخستین پیروزی خود را به دست آورده و با ۶ امتیاز از پنج مسابقه به رتبه نهم رسیده است.

سه تساوی، یک شکست و حالا اولین برد

اگر چهار هفته نخست سن‌ایچ را کنار هفته پنجم بگذاریم، روند این تیم قابل توجه است.

سن‌ایچ پیش از این مسابقه سه بار مساوی کرده و یک بار هم شکست خورده بود. یعنی در سه مسابقه از چهار مسابقه نخست، این تیم توانسته بود حداقل یک امتیاز کسب کند؛ اما نتوانسته بود بازی را به سود خودش تمام کند.این تفاوت کوچکی نیست.در لیگ فشرده‌ای مثل لیگ برتر فوتسال، تیمی که بتواند مسابقات نزدیک را از «تساوی» به «برد» تبدیل کند، در پایان فصل امتیازات بسیار بیشتری جمع خواهد کرد.مسابقه مقابل پردیس دقیقاً از همین جنس بود؛ سن‌ایچ یک بازی آسان و یک‌طرفه را نبرد، بلکه در یک مسابقه ۳ بر ۲ توانست امتیاز کامل را از زمین خارج کند. این می‌تواند برای کشاورزی و شاگردانش از نظر اعتمادبه‌نفس اهمیت داشته باشد. سن‌ایچ حالا می‌داند بعد از چند هفته ناکامی، می‌تواند در بازی‌های نزدیک سه امتیاز را هم از آن خود کند.

پردیس؛ پنجمین شکست و یک شروع نگران‌کننده

در سوی مقابل، وضعیت پردیس شهید شیری کاملاً متفاوت است.نماینده قزوین بعد از پنج هفته، پنج شکست متوالی در کارنامه دارد و همچنان حتی یک امتیاز هم به دست نیاورده است.این یعنی پردیس تاکنون از ۱۵ امتیاز ممکن، هیچ امتیازی کسب نکرده است.بدتر اینکه هرچه هفته‌ها سپری می‌شوند، فرصت جبران نیز کمتر می‌شود.در ابتدای فصل، شکست‌های متوالی را می‌شد با این استدلال که هنوز زمان زیادی باقی مانده است، توجیه کرد؛ اما حالا پنج هفته گذشته و پردیس همچنان در نقطه صفر ایستاده است.برای تیمی که باید در ادامه فصل خودش را از پایین جدول جدا کند، این فاصله امتیازی می‌تواند به یک مشکل جدی تبدیل شود.

عبدالهی هنوز دنبال اولین امتیاز

یکی از نکات مهم این شرایط، وضعیت علی عبدالهی روی نیمکت پردیس است. عبدالهی هنوز نتوانسته با این تیم امتیازی کسب کند و پنج مسابقه ابتدایی فصل بدون حتی یک امتیاز سپری شده است. البته پنج هفته برای قضاوت نهایی درباره عملکرد یک مربی یا آینده یک تیم کافی نیست؛ اما فوتبال و فوتسال با امتیاز جدول زندگی می‌کنند و صفر امتیاز بعد از پنج هفته، واقعیتی است که نمی‌توان از کنار آن عبور کرد. عبدالهی حالا باید راهی برای متوقف کردن این روند پیدا کند. مشکل اصلی فقط این نیست که پردیس بازی‌ها را می‌بازد؛ مسئله این است که با هر شکست، فاصله این تیم با تیم‌های بالاتر بیشتر می‌شود و جبران آن در نیم‌فصل دوم می‌تواند دشوارتر شود. اگر پردیس خیلی زود واکنش نشان ندهد، ممکن است در ادامه فصل به جای اینکه برای بالا رفتن در جدول بجنگد، تمام انرژی خود را صرف جبران فاصله امتیازی کند.

پردیس هنوز می‌جنگد، اما امتیاز نمی‌گیرد

با وجود شکست ۳ بر ۲، نتیجه مسابقه نشان می‌دهد پردیس حداقل در این بازی کاملاً تسلیم سن‌ایچ نشده است.دو گل توسط حسین خدامی‌فرد و آرمان رمضانی به ثمر رسید و پردیس تا پایان مسابقه در فاصله یک گل از حریف قرار داشت.این نکته از نظر فنی مهم است؛ چراکه تفاوت میان «تیمی که هیچ شانسی ندارد» و «تیمی که هنوز نمی‌تواند امتیاز بگیرد» بسیار زیاد است.پردیس فعلاً در گروه دوم قرار دارد.یعنی تیمی که تلاش و گلزنی دارد، اما خروجی نهایی آن در جدول صفر است و همین مسئله باید برای کادر فنی نگران‌کننده‌تر باشد؛ چراکه اگر تیم حتی در مسابقات نزدیک هم نتواند حداقل یک امتیاز بگیرد، مشکل فقط به کیفیت فوتبال محدود نمی‌شود و موضوع مدیریت دقایق حساس مسابقه و حفظ نتیجه نیز اهمیت پیدا می‌کند.

سن‌ایچ به دنبال ساختن یک روند جدید

حالا برای سن‌ایچ، مسئله اصلی این است که نخستین برد به یک اتفاق مقطعی تبدیل نشود.۶ امتیاز از پنج مسابقه، جایگاه نهم را برای این تیم رقم زده و هنوز فاصله آن با تیم‌های بالای جدول زیاد نشده است.سه تساوی ابتدایی نشان داده بود که سن‌ایچ می‌تواند در مسابقات امتیاز بگیرد؛ برد مقابل پردیس یک قدم جلوتر بود و نشان داد این تیم می‌تواند بازی را هم ببرد.اما آزمون واقعی کشاورزی از اینجا شروع می‌شود.آیا سن‌ایچ می‌تواند از این برد انرژی بگیرد و خودش را به نیمه بالای جدول نزدیک کند یا دوباره به روند تساوی‌های ابتدای فصل برمی‌گردد؟ پاسخ این سؤال را باید در هفته‌های بعد پیدا کرد.

یک برد برای سن‌ایچ، یک زنگ خطر برای پردیس

هفته پنجم برای دو تیم دو پیام کاملاً متفاوت داشت.

سن‌ایچ بعد از چهار هفته انتظار بالاخره به برد رسید و از نظر امتیازی خودش را به جمع تیم‌های میانه جدول رساند. این پیروزی می‌تواند نقطه شروعی برای تیمی باشد که در هفته‌های ابتدایی بیش از آنکه ببازد، امتیازها را تقسیم کرده بود.

اما برای پردیس، شکست پنجم متوالی فقط یک نتیجه دیگر نیست.

پنج بازی، پنج شکست و صفر امتیاز؛ آماری که نشان می‌دهد تیم علی عبدالهی دیگر زمان زیادی برای از دست دادن ندارد.

لیگ هنوز طولانی است و هیچ چیز در هفته پنجم قطعی نشده، اما یک واقعیت روشن است: سن‌ایچ بالاخره از نقطه شروع جدا شد؛ پردیس هنوز حتی قدم اول را برنداشته است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.