کد خبر : 311970
تاریخ انتشار : یکشنبه 29 شهریور 1405 - 17:03
-

عبداللهی در گفتگو با Fut5al :

بعد از سه گل عقب افتادن تسلیم نشدیم/ جوانان پردیس از بازی با سن‌ایچ تجربه گرفتند

بعد از سه گل عقب افتادن تسلیم نشدیم/ جوانان پردیس از بازی با سن‌ایچ تجربه گرفتند

سرمربی پردیس شهید شیری قزوین از تلاش بازیکنانش برای جبران سه گل مقابل سن‌ایچ ساوه تمجید کرد و گفت جوانان این تیم از این مسابقه تجربه ارزشمندی به دست آوردند.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال، علی عبداللهی، سرمربی پردیس شهید شیری قزوین پس از شکست ۳ بر ۲ تیمش مقابل سن‌ایچ ساوه در گفتگو با خبرنگار Fut5al اظهار کرد: بازی بسیار نزدیک و سنگینی بود. متأسفانه در دقایقی از مسابقه اشتباهاتی داشتیم که باعث شد سه گل دریافت کنیم، اما نکته مهم این بود که بازیکنانم پس از سه گل عقب افتادن، دست از تلاش نکشیدند و توانستند دو گل به ثمر برسانند و اختلاف را به حداقل برسانند. حتی در دقایق پایانی نیز برای رسیدن به گل تساوی تلاش کردیم.

وی افزود: تیم ما جوان است و بخش زیادی از بازیکنان تجربه حضور در چنین مسابقاتی را ندارند. بازی در ساوه مقابل تیمی مانند سن‌ایچ، تجربه بسیار خوبی برای آنها بود. حضور در چنین فضایی و بازی مقابل یک تیم باتجربه، به بازیکنان جوان ما کمک می‌کند تا تجربه بیشتری به دست بیاورند و برای مسابقات آینده آماده‌تر شوند. بازیکنان ما به مرور با شرایط مسابقات آشناتر می‌شوند و مطمئنم با ادامه این روند، عملکرد بهتری از تیم شاهد خواهیم بود.

سرمربی پردیس شهید شیری قزوین ادامه داد: در این مسابقه موقعیت‌های خوبی ایجاد کردیم و در ادامه توانستیم دو گل نیز به ثمر برسانیم. اگر کمی زودتر از فرصت‌هایمان استفاده می‌کردیم و در ضربات آخر دقت بیشتری داشتیم، می‌توانستیم فشار بیشتری به حریف وارد کنیم و حتی نتیجه بازی را تغییر دهیم. در نهایت ۳ بر ۲ شکست خوردیم، اما از واکنش تیم پس از سه گل عقب افتادن و تلاش بازیکنانم تا پایان مسابقه رضایت دارم.

عبداللهی در پایان خاطرنشان کرد: تیم ما همچنان در مسیر پیشرفت قرار دارد و تلاش می‌کنیم در هر مسابقه نقاط ضعفمان را برطرف کنیم و از اشتباهاتمان درس بگیریم. هدف ما این است که با افزایش هماهنگی و تجربه بازیکنان به شرایط مطلوب برسیم و در ادامه مسابقات امتیازات بیشتری کسب کنیم. از تمام بازیکنانم که با تمام وجود برای تیم تلاش کردند و همچنین از کادر فنی و مدیریتی که در این مسیر کنار ما هستند و برای فراهم کردن شرایط مناسب تلاش می‌کنند، تشکر می‌کنم. مطمئنم با ادامه این روند، تیم ما روزبه‌روز شرایط بهتری پیدا خواهد کرد.

گفتنی است دیدار تیم‌های سن‌ایچ ساوه و پردیس شهید شیری قزوین با پیروزی ۳ بر ۲ تیم ساوه‌ای به پایان رسید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.