کد خبر : 10602
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 مهر 1393 - 11:54
-

کریمی: چون فشار قهرمانی رویمان نیست کارمان آسانتر است

کریمی: چون فشار قهرمانی رویمان نیست کارمان آسانتر است
مربی تیم گیتی پسند می گوید این تیم مقابل مس بازی بدی انجام داده اما در بازی با منصوری انگیزه زیادی دارد.

به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران، محمدرضا کریمی مربی تیم گیتی پسند در مورد شکست این تیم از مس سونگون گفت: در این بازی بچه های ما در حد واندازه های خودشان نبودند و از سویی انگیزه مسی ها بیشتر بود.مسی ها در این بازی مستحق پیروزی بودند و ما سه امتیاز حساس را از دست دادیم.

کریمی در مورد بازی حساس این تیم با منصوری قرچک اذعان داشت: هر بازی برای ما شروعی مجدد است و ما به این بازی هم به چشم بازی های دیگر نگاه می کنیم.در این هفته باید تیم را از لحاظ روحی روانی تقویت کنیم و چون بازیکنان بزرگی داریم از این لحاظ کارمان سخت نیست.انگیزه زیادی داریم و از لحاظ فنی هم باید روی تیم کار کنیم تا بتوانیم منصوری را شکست دهیم.

وی خاطرنشان کرد:روی نقاط ضعف و قوت حریف کار کرده ایم و امیدوارم بتوانیم با پیروزی در این بازی به اوضاع خود در جدول سرسامان بدهیم.

کریمی در پایان در مورد اینکه آیا هنوز هم باید برای قهرمانی گیتی پسند شانسی قائل شد اذعان داشت: هنوز خیلی تا پایان لیگ مانده و با توجه به اینکه بازیکنان بزرگ در تیم های مختلف پخش شده اند حدس زدن قهرمان کار دشواری است و تیم ها به هم نزدیک هستند.این فصل چون فشار قهرمانی روی ما نیست کارمان آسانتر است و ما با برنامه پیش می رویم تا انشالله به قهرمانی هم برسیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 9 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۹
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

نام ... یکشنبه , ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۳

فشار قهرمانی ندارین؟ ههههههههههههههههههههههههههههههه

نام ... یکشنبه , ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۴

یکی از عوامل افت فاحش گیتی پسند در دو سال اخیر حضور امثال شماست اقای کریمی.شما کجای این فوتسالی؟؟؟برو به همون استانداریت برس.فوتسالی ها باید کنار باشن و شما به خاطر نفوذ خود همیشه هستید.

استانداري یکشنبه , ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۴

با عرض سلام خدمت دوستان زحمتکش در پایگاه خبری فوتسال.یک گلایه از شما داشتم.البته با عرض معذرت.لطفا با هر کسی مصاحبه نکنید.شما بهتر از ما میدونید که این اقایان به چه شکلی وارد فوتسال شدن.توجه به این افراد باعث پسرفته فوتسال میشه.در تیم گیتی پسند کشاورز و نکوبین هستند لطفا در مورد مسائل فنی از اونها مصاحبه بذارید.(با تشکر)

نام ... یکشنبه , ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷

نمیدونم بقیه کجا هستند که ایشان مصاحبه میکنند!
البته در کلی گویی استاد شده اند ولی لطف کرده و اصلا در مورد مسائل فنی با ایشان صحبت نکنید چون۰۰۰
البته در مورد چند هفته قبل از پایان لیگ قول قهرمانی دادن تبحر خاصی دارند!!!

نام ... یکشنبه , ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۹

چون ایشان خیلی در کار مربیگری تبحر دارند مرتب نفر به کادر تیم اضافه کردند!!!!!
حالا هم که دنبال آوردن آقای حسین شمس هستند!!!!!

سعید امیری یکشنبه , ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۵

فشار قهرمانی روتون نیست!پس با این همه بازیکن می خواید چندم شید.این تیم بدون مربی هم باید قهرمان شه!

نام ... یکشنبه , ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۷

حسین شمس توهرتیمی رفت اون تیم و نابود کرد مثل تیم دبیری.چقدرما اصفهانیها بدبختیم که تیممون افتاده دست یه مشت بچه قرچکی و تهرانی.البته تمام اینها فقط اینو ثابت میکنه که آقایون طاهری وجنتی یه مشت غریب پرستند.و فقط از قدرت گرفتن و پیشرفت همشهریهای خودشون تو فوتسال میترسند.با نیاوردن سرمربی بومی نه تنها چیزی از ارزشهای مربیهای بومی اصقهان کم نشد،بلکه فقط ضعف و ترس مدیرعامل و عوامل باشگاه را از قدرت گرفتن ایشان نشان داد.انتخابهای سرمربیهای گوناگون از شهرهای مختلف برا تیم گیتی پسند فقط به همین دلیل است.آقای طاهری متاسفم براتون

نام ... دوشنبه , ۲۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱:۰۴

بابا تو دیگه کوجا بودی

نام ... دوشنبه , ۲۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱:۰۷

اقای کریمی فوتسالو با کدوم ف مینویسن